OCP Oracle Database 11g Administrator

OCP Oracle Database 11g Administrator

Algemeen

Deze cursus hebben we niet meer in ons assortiment maar nog wel andere cursussen, bijvoorbeeld:

De cursussen in dit traject zijn geschikt ter voorbereiding op het behalen van certificering voor OCP – Oracle Database 11g Administrator Certified Professional.

Dit traject duurt bij Vijfhart 18 dagen maar daarnaast dien je tevens drie examens (OCA SQL, OCA DBA en OCP DBA) af te leggen bij een Pearson Vue testcenter (ca. 2 uur per examen) en een van de door Oracle Corporation aangegeven cursussen te volgen (circa 5 dagen).

Dit traject behandelt meer dan alleen de stof voorbereidend op de certificering. In dit traject doe je alle benodigde kennis op om je werk als DBA optimaal uit te kunnen voeren. Wil puur gaan voor de certificaten kies dan OCP Fasttrack.

2. Daarna moet het deelexamen “Oracle 11g Database: Administration II” (1Z0-053) worden behaald om OCP te worden.

LET OP: Voor het OCP certificaat is het noodzakelijk dat je naast het behalen van het 1Z0-053 examen minimaal 1 door Oracle goedgekeurde cursus volgt. Inhoudelijk kun je deze kennis ook opdoen bij Vijfhart maar dit is een procedurele eis die Oracle stelt.

Een voorbeeld van een door Oracle goedgekeurde cursus is: Oracle Database 11g: Administration Workshop II. Tijdens deze cursus wordt de stof behandeld die je moet voor het deelexamen (1Z0-053).

Na het volgen van de door Oracle goedgekeurde cursus en behalen van het IZO-053 examen, kan met een daar verkregen code een digitaal formulier worden ingevuld waarna het OCP certificaat daadwerkelijk wordt uitgereikt.

Uiteraard kunnen wij het een en ander voor je begeleiden, boeken en bestellen zo heb je slechts 1 aanspreekpunt, dat is wel zo makkelijk.

Het traject “Oracle Database 11g Administrator Certified Professional” bevat alle belangrijke en benodigde kennis om de examens te halen. Tevens krijg je uitgebreid de tijd te oefenen met de geboden stof.

Hieronder de cursussen die je bij Vijfhart ter voorbereiding kunt volgen met de bijbehorende dagen en prijzen. Daarnaast moeten -zoals hierboven aangegeven- aanvullende zaken geboekt en gereserveerd worden. Deze aanvullende zaken zijn niet bij onderstaande dagen en prijzen inbegrepen. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend advies.

Doel

  • Het doel van dit opleidingstraject is het bieden van een optimale voorbereiding voor het in bezit krijgen van het “Oracle Database 11g Administrator Certified Professional” certificaat.

Doelgroep

Dit opleidingstraject is bedoeld voor personen die “Oracle Database 11g Administrator Certified Professional” willen worden.

Voorkennis

Onderstaande voorkennis is vereist:

OCA Oracle Database 11g Administrator welke wij u kunnen aanbieden.

Persoonlijk advies?

Onderwerpen

Planning & Prijs

Gerelateerde cursussen

Ervaringen

ervaringen verzameld via Logo Springtest

Lucienne Groenendaal

Secretarieel medewerkster

"Training was prima, goede tips gekregen met af en toe een grap en grol. Locatie was prima, goed verzogd vwb koffie/thee, fruit en koekje. Mensen ook zeer vriendelijk. Lunch was perfect en zeer uitgebreid."

9

Ariana Scheepers

"De cursus was goed, en de verzorging ook!Ik heb er veel van opgestoken! De lokatie in Nieuwegein is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus dat is prettig. Tot een volgenden keer."

10

Eric Pos

Procesbeheerder bij Gemeente Amersfoort

"Ik vond de training erg leerzaam. De inhoud was van een hoog niveau en de docent was goed thuis in de materie. Ik stel het vooral op prijs dat er diep op de concepten werd ingegaan."

9
Betalen op later moment
Schrijf je eerst in en betaal later op rekening of met de Groeikaart.
8,3 gemiddeld op Springest
Meer dan 450 cursisten deelden hun ervaring.
Pageloader
De cursus is toegevoegd aan jouw favorieten.

Jouw favorieten kun je bekijken via je profiel (deze vind je in het menu bovenaan de website).

Kunnen wij je helpen?

Laat jouw telefoonnummer of e-mailadres achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.


Cursus: OCP Oracle Database 11g Administrator


E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerking of vraag


Meer weten

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over deze cursus.


Cursus: OCP Oracle Database 11g Administrator

Wij helpen je graag

Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

OCP Oracle Database 11g AdministratorOnderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid