ITIL® Managing Professional Transition inclusief Examenvoucher

ITIL® Managing Professional Transition inclusief Examenvoucher

Deze training ITIL® Managing Professional Transition is speciaal ontwikkeld voor iedereen die, ITIL expert is of 17 punten of meer heeft verdiend in het ITIL v3 credit systeem, en zichzelf wil upgraden naar de ITIL 4 Managing Professional certificering.

Met behulp van deze transitie module kun je je eerder verworven v3 kennis en vaardigheden omzetten naar relevante kennis en certificering om toe te passen binnen de digitale service economie.

Aan bod komen de belangrijkste elementen uit de ITIL 4 Managing Professional modules :

 • ITIL 4 Specialist Create, Deliver and Support
 • ITIL 4 Specialist Drive Stakeholder Value
 • ITIL 4 Specialist High Velocity IT
 • ITIL 4 Strategist Direct Plan and Improve

Daarnaast behandelen we de belangrijkste concepten en definities zoals het ITIL service value system (SVS), het 4 dimensions model, de Service Value chain (SVC) en de practices (v/h processen) uit ITIL 4 Foundation.

Opzet van de training :

Tijdens de eerste vier dagen behandelen we alle theorie met een ervaren docent. Daarna ga je twee weken studeren met behulp van onze digitale leeromgeving. Binnen deze omgeving vindt je alle content om je optimaal voor te bereiden op het examen. Daarnaast biedt de omgeving de mogelijkheid om met medestudenten te overleggen. Na twee weken kom je terug voor de laatste dag. Op de laatste dag worden de laatste vragen behandeld en doen we proefexamens.

Doelgroep

Professionals die bijdragen aan het beheer, de organisatie en de optimalisatie van de activiteiten van de processen in een IT-serviceorganisatie. De doelgroep bestaat uit operationele medewerkers, teamleiders, supervisors en managers die hun IT Service Managementvaardigheden naar de nieuwste inzichten willen ontwikkelen.

Voorkennis

Voor deelname aan deze training dien je ITIL v3 Expert gecertificeerd te zijn of 17 credits binnen de ITIL v3 certificeringen hebben behaald. Kijk hier voor het ITIL credit system

Tevens dien je een behoorlijk goede kennis hebben van de Engelse taal, omdat de materialen en het examen uitsluitend in die taal beschikbaar zijn.

Bijzonderheden

 • Op de laatste dag doe je examen, vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.
 • Het cursusmateriaal van deze cursus is veelal digitaal. Om optimaal gebruik te kunnen maken van het cursusmateriaal adviseren we je om een eigen device (laptop, tablet) mee te nemen. Dit is echter alleen een advies, geen noodzaak.

Onderwerpen

 • ITIL4 Foundation
 • Create deliver and support
 • Drive stakeholder value
 • High velocity IT
 • Direct plan and improve
 • Exam preparation, mock exam, and exam

Planning & Prijs

Ervaringen

ervaringen verzameld via Logo Springtest

Lucienne Groenendaal

Secretarieel medewerkster

"Training was prima, goede tips gekregen met af en toe een grap en grol. Locatie was prima, goed verzogd vwb koffie/thee, fruit en koekje. Mensen ook zeer vriendelijk. Lunch was perfect en zeer uitgebreid."

9

Ariana Scheepers

"De cursus was goed, en de verzorging ook!Ik heb er veel van opgestoken! De lokatie in Nieuwegein is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus dat is prettig. Tot een volgenden keer."

10

Eric Pos

Procesbeheerder bij Gemeente Amersfoort

"Ik vond de training erg leerzaam. De inhoud was van een hoog niveau en de docent was goed thuis in de materie. Ik stel het vooral op prijs dat er diep op de concepten werd ingegaan."

9
De cursus is toegevoegd aan jouw favorieten.

Jouw favorieten kun je bekijken via je profiel (deze vind je in het menu bovenaan de website).

Kunnen wij je helpen?

Laat jouw telefoonnummer of e-mailadres achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.


Cursus: ITIL® Managing Professional Transition inclusief Examenvoucher


  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Opmerking of vraag


  Meer weten

  Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over deze cursus.


  Cursus: ITIL® Managing Professional Transition inclusief Examenvoucher

   Wij helpen je graag

   Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

   ITIL® Managing Professional Transition inclusief Examenvoucher    Onderwerpen
    Actieve filters: Wis alle filters
    Pageloader
    PRIVACY VOORWAARDEN

    Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid