IPMA – D(Partnercursus)

Algemeen

Deze Partnercursus cursus hebben we niet meer in ons assortiment maar nog wel andere cursussen, bijvoorbeeld:

Er zijn geen gerelateerde cursussen.

IPMA D is het traject voor de beginnende projectmanager, of de wat meer ervaren projectmedewerker met behoefte aan theoretische onderbouwing. Gedurende het IPMA D traject zult u theoretisch kennis op alle gebieden van projectmanagement vergaren. Ook zult u kritisch uw eigen functioneren binnen projecten leren beoordelen.

Duur van dit traject is 4 dagen (of 8 avonden) verspreid over een periode van 6 weken. De studievoorbereiding voor iedere avondstudiebijeenkomst bedraagt ongeveer 5 tot 7 uur.

Na afloop van de leergang is de deelnemer optimaal voorbereid op het examen. Dit examen voor het D-certificaat is alleen gericht op kennis en bestaat alleen uit een theorie-examen. Het examen is niet bij de opleiding inbegerepen. U dient het examen af te leggen bij IPMA Nederland. Voor meer informatie kunt u terecht op www.ipmacertificeren.nl

Doelgroep

Iedere projectmanager die zijn of haar projectmanagementniveau objectief aantoonbaar wilt maken. Heeft kennis van alle projectmanagementelementen en -aspecten. Voor dit certificeringstraject gelden geen toelatingseisen. Het een voordeel als de deelnemer enige projectmanagementervaring heeft.

Voorkennis

Onderstaande voorkennis is vereist:

Startende projectmanagers met HBO denk- en werkniveau die gecertificeerd willen worden. Projectmanagementervaring is een voordeel.

Persoonlijk advies?

Mirza Osmanagic

Accountmanager

Onderwerpen

  • Module 1 – Technische elementen
  • Module 2 – Gedragselementen
  • Module 3 – Context

Planning & Prijs

Gerelateerde cursussen

Er zijn geen gerelateerde cursussen.

Ervaringen

ervaringen verzameld via Logo Springtest

Lucienne Groenendaal

Secretarieel medewerkster

"Training was prima, goede tips gekregen met af en toe een grap en grol. Locatie was prima, goed verzogd vwb koffie/thee, fruit en koekje. Mensen ook zeer vriendelijk. Lunch was perfect en zeer uitgebreid."

9

Ariana Scheepers

"De cursus was goed, en de verzorging ook!Ik heb er veel van opgestoken! De lokatie in Nieuwegein is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus dat is prettig. Tot een volgenden keer."

10

Eric Pos

Procesbeheerder bij Gemeente Amersfoort

"Ik vond de training erg leerzaam. De inhoud was van een hoog niveau en de docent was goed thuis in de materie. Ik stel het vooral op prijs dat er diep op de concepten werd ingegaan."

9
Betalen op later moment
Schrijf je eerst in en betaal later op rekening of met de Groeikaart.
8,3 gemiddeld op Springest
Meer dan 450 cursisten deelden hun ervaring.
Pageloader
De cursus is toegevoegd aan jouw favorieten.

Jouw favorieten kun je bekijken via je profiel (deze vind je in het menu bovenaan de website).

Kunnen wij je helpen?

Laat jouw telefoonnummer of e-mailadres achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.


Cursus: IPMA - D


E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerking of vraag


Meer weten

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over deze cursus.


Cursus: IPMA - D

Wij helpen je graag

Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

IPMA - DOnderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid