Microsoft Cloud nog veiliger met Secure Score

Vijfhart-productmanager en -docent Marnix Wolf is negenvoudig Microsoft Most Valuable Professional en weet (bijna) alles van Microsoft. Met zijn blogposts deelt hij zijn kennis en ervaring. Dit keer: hoe beveilig je jouw Microsoft Cloud?

In een tijd waarin cyberdreigingen in een alarmerend tempo toenemen, is een solide beveiliging van jouw Microsoft cloudomgeving essentieel. Blijf daarom niet achter en zorg dat je goed voorbereid bent; volg de Workshop: optimaliseer jouw Microsoft Secure Score.  

 

Deze workshop is voor engineers en architecten en helpt je om:  

Jouw kennis te verrijken m.b.t. essentiële beveiligingsaspecten.
 Jouw cloud beveiliging te versterken tegen moderne cyberdreigingen.
 Het maximale te halen uit jouw Microsoft licenties.
 Samen te werken met experts en gelijkgestemden in jouw vakgebied.

Deze workshop is ontwikkeld door Ivo Uenk. Met zijn diepgaande kennis leidt hij je door de essentiële aspecten van Secure Score m.b.t. Microsoft 365, identity, apps, devices & data. Voor iedereen die zijn Microsoft-omgeving serieus wil beveiligen en optimaliseren: dit is een kans die je niet wil missen.

Wacht niet langer, schrijf je nu in en zet een grote stap vooruit in jouw cloud beveiliging met Workshop: optimaliseer jouw Microsoft Secure Score. We hebben daarnaast nog veel meer cursussen waarmee we je graag verder helpen, bijvoorbeeld: Security en Microsoft.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid