Microsoft development & beheer

Microsoft development & beheer

Vijfhart is officieel Microsoft Learning Partner, waardoor je bij ons terecht kan voor alle technische Microsoft cursussen gericht op beheerders, architecten, ontwikkelaars en DevOps, inclusief die van het nieuwe Role-Based certificeringsprogramma voor Azure, Microsoft 365, AI en Big Data. Bij het volgen van een Microsoft cursus werken wij met het officiële Microsoft cursusmateriaal, zodat je altijd gebruik maakt van de laatste versie van het lesmateriaal behorende bij de cursus.

Door de introductie van de Microsoft Role-Based certificeringen, komen de ‘oude’ bekende certificeringen zoals Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA), Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE) en Microsoft Certified Solutions Developer (MCSD) per 30 juni 2020 te vervallen. Meer hierover lees je in het blog van Marnix: MCSA, MCSE & MCSD certificering? 30 juni 2020 met pensioen!

Download de Microsoft certificeringsposter met informatie over de oude- en nieuwe certificeringen én welk leerpad te volgen.

Microsoft development & beheer trainingen (80)

Alle Microsoft development & beheer trainingen

Reviews

Paul Verkoeijen, Administering Microsoft SQL Server Databases (M20462)
Bij Vijfhart heb ik een klassikale cursus gevolg met Microsoft gecertificeerd les materiaal, gegeven door een Microsoft gecertificeerde trainer (Marinus van Hattum). Marinus geeft op een prettige manier tekst en uitleg over de toeters en bellen van SQL Server. (Lastige) vragen die aan Marinus gesteld werden kon hij op een heldere manier beantwoorden. Kortom een vakkundig docent waar ik veel van geleerd heb!
8,3

Gebaseerd
op 450+ ervaringen

Reviews
Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid