Zo regel je jouw STAP-budget

Zo regel je jouw STAP-budget


Boek nú een cursus en ontvang tot €1.000,- subsidie (op is op!)
Met STAP-budget ontvang je tot €1.000,- subsidie om een cursus bij Vijfhart te volgen. Wist je dat je uit al onze cursussen kunt kiezen (m.u.v. partnercursussen en e-learnings)? Wees er snel bij, want op is op. Vijfhart, dat klopt voor jou!

Stap 1. Kies je cursus
Bekijk hieronder ons assortiment en maak jouw keuze. In het inschrijfproces vink je aan dat je gebruik wil maken van Stap-budget. Kies een cursus met startdatum vanaf 28 juli 2022. Let op, de prijzen op onze website zijn exclusief btw.

Stap 2. Wij verwerken jouw inschrijving
Check hier de voorwaarden, je ontvangt vanaf 20 juni jouw STAP-aanmeldingsbewijs van ons, dit heb je nodig voor je STAP-aanvraag bij UWV.

Stap 3. Vraag STAP-budget aan op het STAP-portaal van UWV
Dien vanaf vrijdag 1 juli jouw STAP-aanvraag in op stapuwv.nl. Log in met DigiD en upload jouw STAP-aanmeldingsbewijs (jpg, png of pdf). Je ontvangt van UWV bericht als jouw STAP-budget is toegekend.

Stap 4. Vijfhart verrekent het STAP-budget
Wij ontvangen het STAP-budget en verrekenen dit met de opleidingskosten. Zijn de opleidingskosten hoger dan €1.000,- (incl. btw) dan betaal je het restantbedrag rechtstreeks aan ons.

STAP-budget ingewikkeld? Valt best mee, kijk maar hier.

Hulp nodig?
Onze STAP-specialisten staan voor je klaar om te helpen met al jouw vragen. Vul onderstaand formulier in en we nemen persoonlijk contact met je op.


Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid