Gratis cursus met STAP-budget

Gratis cursus met STAP-budget


MELD JE NU AAN VOOR DE VOLGENDE SUBSIDIERONDE
Per 1 september komt er weer STAP-subsidie beschikbaar. Meld je daarom vandaag aan voor een cursus en ontvang tot €1.000,- korting bij Vijfhart. Veel cursussen zijn met STAP-budget zelfs helemaal gratis! Wees er snel bij, volg onderstaande 3 stappen.

STAP 1: kies jouw cursus
Bekijk (onder de uitleg van STAP 3) de gratis cursussen of bekijk hier ons volledige aanbod.

STAP 2: schrijf je in bij Vijfhart
Schrijf je in voor een cursus met een startdatum vanaf 28 september 2022. Vergeet niet om bij het inschrijfproces ‘particulier’ aan te vinken. Na afronding ontvang je vanaf 15 augustus jouw STAP-aanmeldingsbewijs van ons. Check nog even of je voldoet aan de voorwaarden.

STAP 3: vraag STAP-budget aan bij UWV
Ga donderdag 1 september om 10.00 uur naar stapuwv.nl. Log in met DigiD en upload jouw STAP-aanmeldingsbewijs. Je ontvangt van UWV een bevestiging zodra jouw STAP-budget is toegekend.

O.a. de volgende cursussen zijn gratis met STAP-budget:


Hulp nodig?
Wil je weten welke cursussen nog meer gratis zijn, of heb je andere vragen? Onze STAP-specialisten staan voor je klaar. Bel 026-79 115 30 of vul onderstaand formulier in. Vijfhart, dat klopt voor jou!

 

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid