Gratis cursus met STAP-budget

Gratis cursus met STAP-budget


Meld je vandaag aan voor de eerstvolgende subsidie
Maandag 3 juli opent het nieuwe tijdvak voor STAP-budget. Wil jij ook € 1.000,- korting op jouw cursus? Meld je dan nu bij ons aan. Veel cursussen zijn met STAP-budget zelfs helemaal gratis! We helpen je in drie eenvoudige stappen. Maar wees er snel bij, want op is op!

Stap 1: kies jouw cursus
Bekijk (onder de uitleg van STAP 3) de gratis cursussen met STAP-budget of bekijk ons volledige aanbod.

Stap 2: schrijf je in bij Vijfhart
Schrijf je in voor een cursus met een startdatum vanaf 31 juli 2023. Vergeet niet om bij het inschrijfproces ‘particulier’ aan te vinken. Check nog even of je voldoet aan de voorwaarden.

Stap 3: vraag STAP-budget aan bij UWV
Je ontvangt van ons z.s.m. jouw aanmeldingsbewijs. Hiermee kun je op 3 juli 2023 jouw STAP-subsidie aanvragen op stapuwv.nl. Je ontvangt van UWV een bevestiging zodra jouw STAP-budget is toegekend.

O.a. de volgende cursussen zijn gratis met STAP-budget:


Hulp nodig?
Wil je weten welke cursussen nog meer gratis zijn, of heb je andere vragen? Onze STAP-specialisten staan voor je klaar. Bel 026-79 115 30 of vul onderstaand formulier in. Vijfhart, dat klopt voor jou!

 

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid