Vijfhart omschoolcheck

  • In 3 eenvoudige stappen
  • Jouw kennis en wensen inzichtelijk
  • Gratis advies

Doe nu de gratis omschoolcheck

Wil jij je laten omscholen naar een baan met toekomstperspectief? Met de persoonlijke omschoolcheck krijg je een goede indruk van jouw kennis, competenties en vaardigheden. Zo kunnen wij je helpen om jouw ambities waar te maken.

De omschoolcheck bestaat uit drie onderdelen:

    1. vragenlijst;
    2. cv uploaden;
    3. persoonlijk opleidingsadviesgesprek.
Stap 1: Start de persoonlijke omschoolcheck (vragenlijst)

Met het verzenden van jouw gegevens stem je in met onze privacyvoorwaarden.

Stap 2: Upload jouw cv

Om je een volledig persoonlijk opleidingsadvies te kunnen geven, hebben we jouw cv nodig. Op basis van jouw cv krijgen we een duidelijker beeld van jouw achtergrond waardoor wij in staat zijn om jou van een gedegen advies te voorzien.

Stap 3: Persoonlijk opleidingsadviesgesprek

Na het invullen van de persoonlijke omschoolcheck en het uploaden van jouw cv gaan onze opleidingsadviseurs voor jou aan de slag. Binnen 1 werkdag nemen wij contact met je op om jouw persoonlijke omschoolcheck te bespreken en ontvang je van ons een persoonlijk opleidingsadvies. Uiteraard geheel vrijblijvend en kosteloos.

Heb je in de tussentijd vragen? Neem dan contact met ons op.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid