Persoonlijke omschool check

  • Vragenlijst
  • CV uploaden
  • Persoonlijk omschooladvies

Persoonlijke omschool Check

Wil jij je laten om- of bijscholen naar een baan met toekomstperspectief? Met de persoonlijke omschool check krijgen wij een goede indruk van jouw kennis, competenties en vaardigheden. Zo kunnen wij beter inschatten hoe jij je ambities waar kunt maken.

De omschool check bestaat uit drie onderdelen:

    1. Vragenlijst: jouw heden
    2. CV uploaden: jouw verleden
    3. Persoonlijk opleidingsadviesgesprek: jouw toekomst
Stap 1: Start de persoonlijke omschool check (vragenlijst)

Met het verzenden van jouw gegevens stem je in met onze privacyvoorwaarden.

Heb je de persoonlijke omschool check ingevuld? Upload dan in de volgende stap jouw CV zodat we jou een volledig persoonlijk opleidingsadvies kunnen geven.

Stap 2: Upload jouw CV

Om je een volledig persoonlijk opleidingsadvies te kunnen geven, hebben we jouw CV nodig. Op basis van jouw CV krijgen we een duidelijker beeld van jouw achtergrond waardoor wij beter in staat zijn om jou van een gedegen advies te voorzien.

Stap 3: Persoonlijk opleidingsadviesgesprek

Na het invullen van de persoonlijke omschool check en het uploaden van jouw CV gaan onze opleidingsadviseurs voor jou aan de slag. Binnen 1 werkdag nemen wij contact met je op om jouw persoonlijke omschool check te besperken en ontvang je van ons een persoonlijk opleidingsadvies. Uiteraard geheel vrijblijvend en kosteloos.

Heb je in de tussentijd vragen? Neem dan contact met ons op.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid