Welkom in de wereld van ChatGPT en GenAI 

Vijfhart-productmanager en -docent Marnix Wolf is niet alleen negenvoudig Microsoft Most Valuable Professional, hij weet ook enorm veel van Generative AI. Met zijn blogposts deelt hij zijn kennis en ervaring. Dit keer vertelt hij over de razendpopulaire workshop ChatGPT en Generative AI die hij heeft ontwikkeld.  

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van generatieve kunstmatige intelligentie (GenAI), zoals ChatGPT en hoe je dit kunt toepassen in zowel je werk als privéleven? Dan is de eendaagse workshop perfect voor jou! 

In deze workshop, die ik zelf heb ontwikkeld, duiken we in de fascinerende wereld van GenAI. Je leert niet alleen de basisprincipes van GenAI kennen, maar ontdekt ook hoe je tools zoals ChatGPT, Microsoft Copilot en Bing Chat praktisch inzet. De focus ligt op het realiseren van jouw creatieve en innovatieve ideeën met behulp van AI, zonder dat je over technische voorkennis hoeft te beschikken. 

Tijdens de workshop, toegankelijk voor iedereen ongeacht achtergrond of ervaring, combineren we theorie met hands-on ervaringen. Je gaat zelf aan de slag met verschillende GenAI-tools, leert hoe je tekst en afbeeldingen genereert en hoe GenAI foto’s kan interpreteren en beschrijven. Dit alles in een dynamische en interactieve setting, waarbij je samenwerkt met andere deelnemers, zowel fysiek als virtueel via Microsoft Teams. 

Webinar 
Wil je alvast een voorproefje van de GenAI workshop? Meld je dan aan voor onze gratis webinar op 8 maart. Dit is jouw kans om meer te weten te komen over de workshopinhoud, de diverse GenAI-tools in actie te zien en al je vragen rechtstreeks aan mij te stellen. Ontdek kans de kracht en het potentieel van GenAI. 

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid