Nieuw: Red Hat Training Bookshelf

Klopt! Red Hat introduceert Red Hat Bookshelf. Onze productmanager Sterre legt uit wat dit inhoud en wat de voordelen zijn.

Red Hat Training Bookshelf verandert de manier waarop Red Hat-cursusmaterialen, zoals leerboeken, worden aangeboden aan deelnemers van Red Hat-cursussen en de Red Hat Learning Subscription (RHLS). PDF’s en fysieke leerboeken worden vervangen door de Red Hat Training Bookshelf, het nieuwe leerportaal dat ontworpen is om cursisten te helpen om op eigen tempo en op de plek die het beste uitkomt, te leren.

De voordelen
Dit vernieuwde portaal biedt cursisten een verbeterde leeromgeving met een breed scala aan handige functies en voordelen:

  • Eenvoudig toegang tot een digitale leeromgeving – leren kan nu overal, zelfs offline en onderweg.
  • Aanpasbare instellingen voor een unieke leerervaring; van tekstgrootte tot de keuze tussen een lichte of donkere modus.
  • Diverse taalopties beschikbaar voor het portaal en individuele e-books.
  • Gecentraliseerde toegang tot cursusmaterialen; van e-books tot cursusnotities.
    Kortom, alles wat je nodig hebt op één plek.

Hoe het werkt
Iedereen die is ingeschreven voor een Red Hat-cursus of RHLS krijgt toegang tot de materialen via de Red Hat Training Bookshelf. De e-books voor de cursussen waarvoor je bent ingeschreven, worden automatisch geladen in jouw persoonlijke boekenplank zodra je inlogt op het portaal.

Binnen de individuele e-books kun je belangrijke informatie markeren, bladwijzers maken en notities toevoegen die je kunt opslaan en downloaden voor toekomstige referentie. Als je meerdere cursussen volgt, kun je specifieke e-books zelfs markeren als favoriet voor snelle en gemakkelijke toegang.

Bekijk hier de Red Hat-cursussen.
Vijfhart, dat klopt voor jou!

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid