Mooie erkenning van Microsoft

Microsoft Solutions PartnerVijfhart-productmanager en -docent Marnix Wolf is negenvoudig Microsoft Most Valuable Professional en weet (bijna) alles van Microsoft. Met zijn blogposts deelt hij zijn kennis en ervaring. Dit keer: een mooie erkenning van Microsoft voor Vijfhart. 

Klopt! Wij zijn altijd op zoek naar de beste manieren om onze klanten te helpen bij het ontwikkelen van hun IT-potentieel. Daarom zijn wij trots dat we een erkenning hebben ontvangen van Microsoft: Microsoft Training Services Partner voor Data & AI.

Dit betekent dat wij voldoen aan de hoge eisen die Microsoft stelt aan opleidingspartners op het gebied van Data & AI, en Microsoft-cursussen mogen verzorgen die gericht zijn op de Role-Based certificeringen voor Data & AI. Deze certificeringen laten zien dat je over de juiste competenties beschikt om met de nieuwste Microsoft-technologieën te werken, zoals Azure, Power BI, SQL Server en meer.

Maar dat is niet alles. Als Microsoft Training Services Partner voor Data & AI verzorgen we niet alleen de Data & AI gerelateerde Microsoft Role-Based cursussen, maar ook het volledige Microsoft Role-Based cursusportfolio. Dus of je nu interesse hebt in Azure Infra, Modern Work, Security of Digital & App Innovation, wij hebben altijd de juiste cursus voor jou.

Deze erkenning past in het sterk gemoderniseerde Microsoft Cloud Partner Programma. Dit is het programma waarmee Microsoft zijn partners ondersteunt en stimuleert om de beste oplossingen en diensten te leveren aan hun klanten.

Bij Vijfhart streven wij altijd naar de hoogst mogelijke kwaliteit in onze opleidingen. Wij werken daarom met ervaren en gecertificeerde docenten, actuele lesmaterialen en gebruiken praktijkgerichte oefeningen. Wij zijn dan ook erg blij met het behalen van deze nieuwe en moderne partnerstatus. Het is een erkenning van onze expertise en een motivatie om ons verder te blijven ontwikkelen. Bij Vijfhart geloven we dat kwalitatieve opleidingen het verschil maken, en dat onze klanten en cursisten centraal staan. Daarom zeggen wij met trots: Vijfhart, dat klopt voor jou!

Wil je meer weten over onze samenwerking met Microsoft? Bekijk deze pagina.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid