EPI introduceert scholingsbeurs

Klopt! Onze partner EPI, de wereldstandaard op het gebied van datacentertraining, -audit en -certificering, start het EPI Data Center Futurist Scholarship-programma. Maar wat houdt dit allemaal in en voor wie is dit beschikbaar? Onze datacenterspecialist Dennis Wolbrink (‘datacenter Dennis’) legt het uit. 

Het EPI Data Center Futurist Scholarship-programma is een initiatief  dat erop is gericht om kandidaten met diverse achtergronden een kans te geven om opgeleid te worden tot datacenter-experts. Voor dit programma EPI investeert 1 miljoen dollar. Datacenters zijn inmiddels de ruggengraat van de economie. De grote vraag naar geschoolde professionals die deze kritieke infrastructuren kunnen beheren en optimaliseren, in combinatie met de uitstroom van talent als gevolg van pensionering en andere factoren, heeft geleid tot een grote kloof in vaardigheden binnen deze essentiële sector.

Met de lancering van het EPI Data Center Futurist Scholarship-programma wil EPI een bijdrage leveren om deze kloof te overbruggen. Met dit programma krijgt een nieuwe generatie medewerkers de mogelijkheid om opgeleid te worden tot competente en vooruitdenkende datacenterexperts.

Edward van Leent, Chairman & CEO voor de EPI Group of Companies: ‘We zijn erg blij met de lancering van het EPI Data Center Futurist Scholarship-programma. De investering van $1 miljoen laat zien dat we serieus iets terug willen geven aan de gemeenschap en doen wat we kunnen om de vaardigheidskloof in de datacenter industrie te overbruggen’.

Meer weten over het EPI Data Center Futurist Scholarship-programma, meld je nu aan.
Hier lees je alles over EPI.

Tags:
Data CenterDatacenterEPI
Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid