Webinar: Zo trek je IT-talent aan

Klopt! IT-talent is uitermate schaars. En als je al iemand vindt, hoe weet je dan of diegene over de juiste kennis en vaardigheden beschikt? Onze innovatieve technische IT-assessments geven daar antwoord op.

Over deze workshop
Je krijgt direct inzicht in de competenties en vaardigheden van jouw (nieuwe) IT-medewerkers. De assessments zijn gemaakt i.s.m. ons zusterbedrijf AT Computing en zorgen ervoor dat je een objectief beeld kunt vormen of jouw (aankomend) IT-professional in huis heeft wat er nodig is. Inmiddels worden de IT-assessments door veel organisaties ingezet als onderdeel van werving en selectie en leertrajecten.

Tijdens dit webinar vertelt onze docent en ontwerper van de assessments Marcel Kornegoor meer over deze krachtige tool, waarmee je nog beter in staat bent om nieuw talent aan te trekken, en je huidige medewerkers verder te ontwikkelen en aan je te binden.

Doelgroep:
Deze webinar is zeer aan te raden voor IT-besluitvormers, IT-managers, medewerkers (IT) Academy, Learning + development managers, HR-managers en IT-omscholers.

Wanneer
Datum:           13 september 2024
Tijd:                10.00 tot 11.00 uur

Schrijf je in!

Tags:
containerworkshopATcomputingdockeropen sourceVijfhart
Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid