Webinar: Microsoft Identity and Access Administrator (SC-300)

INHOUD

Deze webinar geeft inzicht in wat de cursus te bieden heeft en of deze geschikt is voor jou. Met de cursus leer je alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om oplossingen voor identiteitsbeheer te implementeren op basis van Microsoft Azure AD en daarmee verbonden technologieën. Nadat je de cursus hebt gevolgd kun je o.a. een oplossing voor identiteitsbeheer implementeren, authenticatie- en toegangsbeheer oplossingen implementeren, toegangsbeheer voor apps implementeren en een identiteitsbeheer-strategie ontwikkelen en implementeren.

VOORKENNIS EN DOELGROEP

Deze webinar is geschikt voor iedereen die interesse heeft om meer te leren over de cursus, en zeer geschikt voor IAM Specialisten, Security Professionals en Privacy Specialisten. Voorkennis voor de webinar is niet nodig, maar om de cursus te volgen is kennis van Microsoft Security, Compliance and Identity Fundamentals (SC-900) en Microsoft Azure Administrator (AZ-104) vereist.

Wanneer?

Deze webinar wordt gegeven op 5 oktober 2021 van 11.00 tot 12.00 uur.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid