Webinar: Leren programmeren in Python

INHOUD

Met deze webinar geven we je een inkijk in wat de vijfdaagse cursus te bieden heeft. De programmeertaal Python is voor elke (toekomstige) softwareontwikkelaar een aanwinst gezien de vraag naar deze taal alleen maar zal toenemen. Dit komt doordat deze taal redelijk eenvoudig te leren is en toepasbaar is op veel IT-disciplines, waaronder Big Data, Artificial Intelligence, Machine Learning en Cyber Security. In de cursus leer je onder andere over de programmastructuren, lists, sequences en strings, bits en bytes, encoding, functies, modules, uitzonderingen, object-oriëntatie en reguliere expressies. Na het volgen van de cursus kun je zelfstandig een Python-programma schrijven en/of samen met anderen aan een project deelnemen.

VOORKENNIS EN DOELGROEP

Voor de webinar en de cursus is geen voorkennis nodig. Indien je al wel enige ervaring hebt in programmeren, raden we je aan om de driedaagse cursus te volgen.

Wanneer?

Deze webinar wordt gegeven op 16 november van 11.00 tot 12.00 uur.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid