Webinar: Infrastructure as code

INHOUD

In deze webinar vertelt directeur van AT Computing en Open Source-specialist Marcel Kornegoor over Infrastructure as Code (IaC). Naast het uitleggen wat Infrastructure as Code is, legt hij ook de voordelen hiervan uit. Kortgezegd houdt IaC in dat de infrastructuur wordt gedefinieerd als code, wat een methode is om een programmeerbare infrastructuur te realiseren. IaC is ontstaan vanuit de DevOps-wereld vanuit een behoefte naar schaalbaarheid en repeteerbaarheid. Er zijn door IaC geen handmatige acties meer nodig, waardoor IT-diensten sneller geleverd kunnen worden. Naast de snelheid en repeteerbaarheid kent IaC nog meer voordelen, waaronder kwaliteit, risicoreductie en reductie in kosten. Weten of Infrastructure as Code iets voor jou of jouw organisatie is? Volg dan deze webinar!

VOORKENNIS EN DOELGROEP

Voor deze webinar is geen voorkennis nodig, echter is het wel beter te begrijpen als je (basis-)kennis hebt van algemene IT-begrippen, IT-infrastructure en programmeren.

Wanneer?

Deze webinar wordt gegeven op donderdag 2 december van 11.00 tot 12.00 uur:


Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid