Webinar: Geo-informatie

Data is voor veel bedrijven van belang om te groeien, maar niet alleen is deze data van belang, de geografische component wordt ook steeds belangrijker. Het gebruik van geo-informatie zal dus alleen maar toenemen. Denk bijvoorbeeld eens aan het belang van geo-informatie in vraagstukken als huisvesting, woningbouw, energietransitie, klimaatadaptatie, verkeersdrukte en de omgevingswet. In al deze ontwikkelingen en vraagstukken is locatie een onmisbaar element. Door het visualiseren van data op een kaart, het eenvoudig bijeenbrengen van data en het maken van ruimtelijke analyses kunnen we kwalitatief betere informatie verkrijgen en inzichtelijk maken.

Je kunt geo-informatie o.a. gebruiken voor:

  • Het onderhouden van objecten (assets) in de buitenruimte (grasvelden, bermen, parken, vuilnisbakken, wegen, fietspaden, lantaarnpalen, riolen, afwateringsputten, verkeerslichten, ondergrondse netwerken van glasvezel, telefonie, gas, elektriciteit etc.)
  • Verkeersintensiteit: analyse van gebruik van wegen.
  • Het in kaart brengen van potentiële klanten en op basis daarvan de beste vestigingslocatie bepalen.
  • Het koppelen van een cliënt aan een thuiszorgmedewerker, waarbij de reistijd en de reiskosten worden bepaald door berekening van de af te leggen reisafstand.

INHOUD

Deze gratis webinar is geschikt voor iedereen die alles wil weten over geo-informatie. In dit uur geven we je een overzicht van de verschillende opleidingen binnen dit onderwerp en mogelijkheden van geo-informatie voor jou en jouw organisatie. Uiteraard krijg je ook de mogelijkheid om vragen te stellen aan onze Geo-informatie-specialist.

WANNEER

Deze gratis webinar wordt gegeven op 24 februari 2022 van 10.00 tot 11.00 uur en is in samenwerking met NieuwlandGeo.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid