Webinar: Analyzing Data with Power BI (DA-100)

INHOUD

Met deze webinar geven we je een inkijk in wat de cursus allemaal te bieden heeft.  In deze cursus leer je onder andere over de diverse methoden die aansluiten bij de zakelijke en technische vereisten voor modelleren, visualiseren en analyseren van gegevens met Power BI. Je leert ook hoe je gegevens opneemt, opschoont en transformeert. Na deze cursus kun je ook rapporten ontwerpen en maken voor het analyseren van gegevens, en je leert daarbij ook hoe je de analyses uitvoert en toepast. Tot slot leer je hoe je rapport items beheert en deelt, en gepagineerde rapporten maakt in Power BI.

VOORKENNIS EN DOELGROEP

Deze webinar is geschikt voor iedereen die meer wil weten over Power BI, en is daarmee interessant voor Data Professionals en Business Intelligence Professionals. Voorkennis voor de webinar is niet nodig, maar voor de cursus is kennis over Microsoft Azure Fundamentals (AZ-900) vereist.

WANNEER

Deze webinar wordt gegeven op 29 september 2021 van 16.30 tot 17.30 uur.


 

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid