Een virtuele training bij Vijfhart

  • Eenvoudig en veilig vanuit huis of kantoor
  • Hoge mate van interactiviteit
  • Zeer praktijkgericht
  • Gratis meedoen met de klassikale sessie*
  • Duizenden KPN'ers gingen jou al voor

Virtueel trainen, dat klopt voor KPN

KPN logoAls opleidingspartner van KPN helpen wij jou als KPN medewerker graag bij jouw groei als professional. Maak gebruik van jouw persoonlijk inzetbaarheidsbudget en neem dankzij de (kortings)afspraken tussen Vijfhart en KPN deel aan één of meerdere opleidingen. Met verschillende lesmethoden en meer dan 800 opleidingen vinden we altijd een opleiding die klopt voor jou.  Wil jij deelnemen aan een virtuele training? Leuk! Op deze pagina vind je daar meer informatie over.  Wil jij liever naar één van onze opleidingslocaties komen? Ook dat is mogelijk. Onze opleidingslocaties zijn weer open, uiteraard met de nodige aanpassingen om jouw veiligheid te garanderen. Interesse in een training? Accountmanager Rokus Janssen regelt het voor jou. 

Ervaringen collega’s | Hoe werkt een virtuele training? | Speciale afspraken KPN | Gratis Friducation sessies | Contact

JOUW COLLEGA’S AAN HET WOORD

Wij kunnen alles vertellen over (virtueel) trainen bij Vijfhart maar liever laten wij jouw collega’s aan het woord.

Marcel van Barneveld, Commercieel Manager Business Market bij KPN over de samenwerking met Vijfhart

René van Houdt, Ontwerper bij KPN, nam deel aan de virtuele training Advanced Python

Voor René was dit de eerste keer dat hij een virtuele training ging volgen: “Ik wist vooraf niet goed wat ik moest verwachten, maar het beviel prima. Ik vind het fijn om een beetje een idee te krijgen met wie ik de training volg. Bijvoorbeeld door samen een bakje koffie te drinken of tijdens de lunch met de andere deelnemers te praten om zo kennis met elkaar te maken en mijn netwerk uit te breiden. In een virtuele training gaat dit wat lastiger. Wel hebben we bij de start van de training een voorstelrondje gedaan om elkaar te leren kennen.”

De virtuele omgeving
De virtuele trainingen worden via GoToTraining gegeven. Volgens René een prettige omgeving: “De lay-out van GoToTraining is fijn. Het beeld is vrij statisch, niet zoals bij Teams waar je beeld soms kan veranderen als iemand de meeting verlaat. Dit zorgt voor rust en overzicht. Wat ik echt handig vind aan GoToTraining was het handje opsteken. Als ik een vraag heb, maar ik wil de docent niet onderbreken, steek ik een virtueel handje op. En net zoals tijdens een klassikale training heb je beschikking tot het online systeem om lab exercises uit te werken.”

HOE WERKT EEN VIRTUELE TRAINING?

Een virtuele training is een reguliere klassikale training die je digitaal kan bijwonen. De training volg je net als de klassikale variant op een gepland moment met andere deelnemers. Het enige verschil met de klassikale variant is dat je niet naar één van onze trainingslocaties komt, maar dat je zelf bepaalt vanuit welke plek jij de training volgt. Je logt dan in op onze ‘virtuele trainingsruimte’. Je hebt de keuze uit 150+ trainingen!

 

Wil je na de virtuele training alsnog graag onze cursuslocatie komen bekijken? Dat kan! Tot een jaar na het volgen van de virtuele training ben je van harte welkom bij dezelfde klassikale training.
b

Bekijk onze virtuele trainingen

SPECIALE AFSPRAKEN KPN

Rokus Janssen, Accountmanager KPN
Vijfhart heeft speciale (kortings)afspraken met KPN. Boek daarom de gewenste training via de KPN Academy of neem contact op met Rokus Janssen, accountmanager KPN via 088 – 542 78 88 of vul onderstaand contactformulier in. Duizenden KPN collega’s gingen jou al voor!

GRATIS FRIDUCATION SESSIES

Vijfhart verzorgt samen met KPN een aantal Friducation sessies. Iedere vrijdag kun jij deelnemen aan één of meerdere awareness sessie(s) over tal van onderwerpen die gaan over Software Development, Data, Engineering, Security & Compliance. In drie uur tijd word je meegenomen in de wereld van bijvoorbeeld Python, API’s, Data Science/Big Data, DevOps of Docker. Interesse? In de KPN Academy kun jij je aanmelden en vind je ook het volledige aanbod.

GRATIS FRIDUCATION SESSIES

Vijfhart verzorgt samen met KPN een aantal Friducation sessies. Iedere vrijdag kun jij deelnemen aan één of meerdere awareness sessie(s) over tal van onderwerpen die gaan over Software Development, Data, Engineering, Security & Compliance. In drie uur tijd word je meegenomen in de wereld van bijvoorbeeld Python, API’s, Data Science/Big Data, DevOps of Docker. Interesse? In de KPN Academy kun jij je aanmelden en vind je ook het volledige aanbod.

KUNNEN WIJ JOU HELPEN?

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid