Onze geschiedenis

De bron van Vijfhart bevindt zich in Arnhem. Daar hadden de opa en oma van Bastiaan een groentezaak. Ze waren niet de enige in de buurt. Daarom besloten ze het anders te doen. Zo ging opa liever zelf naar de veiling in plaats van de groenten te kopen via een grossier. Ook reed hij met een kar door Arnhem en leverde aan bijna alle hotels van de stad. Mijn oma stond in de zaak. Al die andere groentezaken verdwenen, maar die van opa en oma bleef bestaan.

“Het anders doen”. Dat zat ook in de genen van Eef Janssen, de vader van Bastiaan die op 31 augustus 1984 Vijfhart oprichtte. “Hij had tal van banen gehad in de IT-sector toen hij een kans zag in de tijd dat Oracle zich ontwikkelde als een van de grootste leveranciers van softwarepakketten. De Oracle-opleidingen deden ze bij Oracle zelf, klassikaal. Dát kon anders, besloot mijn vader. Het bleek een gouden zet.” aldus Bastiaan.

In 2016 nam Bastiaan Vijfhart over van zijn vader. De missie was én is nog altijd IT-professionals op te leiden, passend bij de behoefte van het bedrijfsleven. Op deze manier dragen wij bij aan het innovatievermogen van Nederland. In de ruim dertig jaar dat wij bestaan, zagen wij de IT-branche veranderen. Door deze veranderingen vroegtijdig te adopteren is het mogelijk geweest ook in onstuimige tijden staande te blijven. Dit maakt dat wij met trots kunnen zeggen dat wij de authentiekste IT-opleider van Nederland zijn.

Als kennisleverancier leiden wij onze klanten naar groei. Dat is een mooie, maar ook verantwoordelijke rol. Wij zien het als onze plicht dit goed te doen en ons hiernaar te gedragen, zo zorgen wij er voor dat alles wat wij doen klopt voor onze klanten, klopt voor onze medewerkers en klopt voor onze maatschappij.

Bastiaan Janssen,
CEO Vijfhart

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid