Onze belofte: Kennis- en Flexgarantie

Onze kennisgarantie

Wil je na een virtuele training dezelfde training alsnog klassikaal volgen? Of na een klassikale training dezelfde training virtueel? Dat kan! Tot 6 maanden na het volgen van de klassikale of virtuele training in ons open rooster ben je van harte welkom bij dezelfde klassikale of virtuele training.

Voorwaarden:

  • Neem binnen 7 werkdagen na het volgen van de training contact met ons op om aan te geven dat je van de belofte gebruik wilt maken en de training opnieuw wilt komen volgen.
  • Het is alleen mogelijk om exact dezelfde training in de andere lesvorm te volgen. Heb je bijvoorbeeld de virtuele training Excel Basis gevolgd? Dan is het niet mogelijk om volgens de Vijfhart belofte de training Excel Gevorderd klassikaal te volgen.
  • De belofte is alleen geldig op Vijfhart trainingen. Bij partnertrainingen volgen wij het beleid van de partner.
  • De kosten voor examens, labs en cursusmaterialen zijn voor rekening van de cursist. De andere kosten nemen wij voor onze rekening.
Onze FlexGarantie

Met de Vijfhart FlexGarantie ben je 100% flexibel. Volg jouw cursus thuis, op kantoor of bij ons in het lokaal. Wissel van locatie tot 1 dag voorafgaand aan jouw cursus. Lukt het jou niet om naar een klassikale training te komen? Dan switch je makkelijk en snel naar onze virtuele training. Wij combineren het beste van onze virtuele en klassikale trainingen in onze hybride lesvorm. Volg je een klassikale training virtueel? Dan is het alsof je er echt bij bent!

De FlexGarantie is van toepassing op trainingen die wij ‘hybride’ organiseren. Hierbij is een deel van de cursisten fysiek in het klaslokaal aanwezig en een ander deel van de cursisten virtueel. Bekijk onze hybride trainingen.

Contact:

Heb je een vraag over onze belofte? Neem dan contact op met één van onze adviseurs via 088-5427848 of via verkoop@vijfhart.nl. 

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid