Waarom Vijfhart

Wij helpen IT-professionals en IT-eindgebruikers groeien met de best passende leerervaring. Door deze groei van jouw kennis en vaardigheden helpen wij je uit te blinken in jouw vakgebied. Samen maken wij de maatschappij slimmer en dragen al sinds 1984 bij aan de digitale transformatie van onze samenleving. Zo groeien wij uit tot de IT-opleider met de beste service van Nederland.

Noblesse Oblige
Samen groeien zit in de genen van ons familiebedrijf. In de ruim dertig jaar dat we bestaan hebben we alle stormen in de soms onstuimige markt voor IT-opleidingen glansrijk doorstaan. De laatste jaren groeien we gestaag met onze klanten mee. 2016 was weer een recordjaar, maar ook bijzonder voor Vijfhart door een wisseling van de wacht. Oprichter Eef Janssen gaf het stokje door aan zijn oudste zoon Bastiaan. De ambitie blijft hetzelfde: de beste en grootste IT-opleider van Nederland zijn. Maar dat geldt ook voor het belangrijkste principe: noblesse oblige. Letterlijk vertaald betekent dat ‘adeldom verplicht’, maar voor ons is dat eerder ‘opleiderschap verplicht’. Als kennisleverancier leiden wij onze klanten naar groei. Dat is een mooie, maar ook verantwoordelijke rol. Wij zien het als onze plicht dit goed te doen en ons hiernaar te gedragen. Daarom staat het belang van onze klanten voorop.

 

 

De vijf kernwaarden van Vijfhart:

FAMILIEBEDRIJF
Wij zijn een Nederlands familiebedrijf, waarbij een persoonlijk en laagdrempelige benadering past. voor onze communicatie uit zich dat in het snelle schakelen en een nuchtere, hands-on en no-nonsense aanpak.

BRUTAAL
Er zijn voldoende ‘saaie’ opleiders in Nederland. Bewust kiezen wij voor de kernwaarde brutaal. Dit uit zich in communicatie die soms op het randje balanceert. Uiteraard altijd met inachtneming van wederzijds respect en met een kleine knipoog.

CHALLENGER
Wij zijn de challenger binnen de IT-opleiders markt. uitdagingen gaan wij graag aan en hebben daarbij de drive om het voor onze klant kloppend te maken. Dit uit zich zowel intern als in onze communicatie aan klanten. Stel vragen, blijf je verbazen en zet anderen aan het denken.

SKY IS THE LIMIT
Dat de sky the limit is, betekent niet dat wij nooit nee zeggen. Wij denken mee in oplossingen passend bij de uitdaging van onze klant. Wil onze klant iets dat wij niet kunnen bieden, dan brengen wij hen in contact met de partij waarvan wij weten dat ze goed geholpen zijn.

PASSIE
Onze gezamenlijke passie is het opleiden van IT-professionals en eindgebruikers. Binnen welke afdeling je ook werkzaam bent, de klant zal onze gezamenlijke passie herkennen in de betrokkenheid en persoonlijk aandacht voor zijn/haar ontwikkeling. Deze gedrevenheid is logisch vertaald naar ons beeldmerk waar het allemaal duidelijk zichtbaar is.

Vragen, suggesties, feedback of gewoon zin in een kop koffie? Laat het ons weten!

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid