Vijfhart helpt de Rijksoverheid verder

Vijfhart helpt de Rijksoverheid verder

Na een kwalitatieve selectie mogen wij ons met trots partner van de Rijksoverheid noemen voor de onderstaande trainingen. Vijfhart IT-Opleidingen biedt de IT-professional en de IT-eindgebruiker al sinds 1984 de best passende leerervaring. Samen maken wij de maatschappij slimmer en dragen wij bij aan de digitale transformatie van onze samenleving. Doordat één afzonderlijke cursus vaak niet in zijn totaliteit bijdraagt aan het doel dat de organisatie voor ogen heeft, helpen wij graag meedenken in dat proces.

“Door de training Microsoft Excel werk ik nu efficiënter en sneller”, aldus Tjitske vanuit de Rijksoverheid.

 

 

✓ Wij zijn al meer dan 35 jaar dé IT-opleider van Nederland
✓ Wij hebben al meer al 250.00 IT-professionals opgeleid.
✓ Wij bieden een ruim aanbod mét startgarantie
✓ Wij maken bewust gebruik van kleine klassen
✓ Wij bieden kwaliteits-, flex- en kennisgarantie

Contact

Wij vinden persoonlijke aandacht en goeie service heel belangrijk. Heb je een vraag, neem dan contact op met Lucas Ditvoorst. Lucas is op de hoogte van alle afspraken omtrent de percelen en bijbehorende cursussen.

T. 088 542 78 53
M. 06 12 75 00 93
E. l.ditvoorst@vijfhart.nl

Op rijksoverheid.5hart.nl vind je net als onderstaand alle trainingen passend binnen de percelen waarin wij samenwerken.

Rijksoverheid trainingen (88)

Java 11 Programming Language deel 1

Java 11 training Programming Language deel 1 Heb jij een grondige inleiding van Java Standard Edition (JSE) technologie nodig? Deze 5-daagse Java 11 training is het eerste deel van de twee trainingen ...meer

  • 5 dagen
  • 2975,-
  • Persoonlijk begeleid of Klassikaal
Meer info
Alle Rijksoverheid trainingen
Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid