Nieuw!

Vijfhart Business Transities voor Microsoft partners®

Vijfhart Business Transities voor Microsoft partners

Wat is dé cruciale succesfactor bij business- en salestransities? En welke kennis en vaardigheden heb je hierbij nodig? Vijfhart Business Transities helpt jou bij de digitale transformatie van jouw Microsoft organisatie.

Vijfhart Business Transities

In samenwerking met David Hulsenboom ontwikkelde Vijfhart een energiek trainingsprogramma om commerciële organisaties te begeleiden bij succesvolle transities. Als IT-opleider weet Vijfhart als geen ander welke impact de digitale transformatie heeft op de moderne bedrijfsvoering. En David Hulsenboom heeft zijn sporen reeds verdiend en begeleidde al vele bedrijven succesvol bij deze business- en salestransformaties. De samenwerking die ontstond bleek succesvol en de kennis die we opdeden delen we nu graag met jou. In trainingssessies die gericht zijn op de transformatie van het sales proces én de sales medewerker!

Hoe hou je je staande in een continu veranderende markt?

Hoe zorg je ervoor dat je je staande houdt in een markt met een sterk potentiële groei, maar ook met een hoge mate van onzekerheid en complexiteit die lang niet altijd helder is. Deze dynamiek noemen wij VOCO, wat staat voor:

Veranderingen: die binnen organisaties exponentieel toenemen
Onvoorspelbaarheid: die hierdoor een vast gegeven is
Complexiteit: van de bedrijfsvoering en achterliggende techniek die groter wordt
Onduidelijkheid: die de overhand krijgt en zorgt voor reactief gedrag.

VOCO leidt tot onbewuste reactiviteit en zelfs passiviteit bij Sales en Sales Management. Resultaten zijn niet meer vanzelfsprekend en de onvoorspelbaarheid heeft een directe impact op de identiteit en overtuiging van Sales. Juist die overtuiging is nodig om zowel de interne organisatie als de klant mee te nemen in de waarde die geleverd moet worden. Wij zorgen ervoor dat de overtuiging terug komt!

Onze aanpak: van weten naar doen

VOCO vraagt een andere manier van werken, samenwerken en leren. En dat is waar Vijfhart en David Hulsenboom elkaar hebben gevonden. Wij zijn ervan overtuigd dat duurzaam resultaat voorkomt uit een activeringsmechanisme en de daaruit voortvloeiende beweging. Ontbreekt de focus op de activering en de beweging dan leidt dit ertoe dat medewerkers de training zullen volgen zoals van hen verwacht wordt, maar dat de gewenste en noodzakelijke effecten uitblijven. Voegt de training daarentegen waarde toe vanuit identiteit en overtuiging, dan zal een medewerker alles doen wat in zijn vermogen ligt om het geleerde in stand te houden.

Met trainings-, coachings- en challenge-sessies op groeps-, team en individueel niveau zorgen wij ervoor dat de overtuiging terugkomt. Hierdoor nemen de energie en het enthousiasme toe en dit leidt ongetwijfeld tot tastbare resultaten.

Ben jij Microsoft Business partner kijk dan hier.

 

Vijfhart en het Microsoft Business Transitie Event

Tijdens een speciale sessie voor Microsoft Partners op 20 februari 2018 werd het officiële startschot gegeven voor Vijfhart Soft Skills & Transities. Eerder deelden we onze kennis al met Microsoft partners tijdens Microsoft Inspire in Washington in juli 2017. Uit talloze gesprekken met deze partners bleek dat de digitale transformatie een grote invloed heeft op deze sales gedreven organisaties. In de transitie van licentieverkoop naar abonnementenverkoop lopen veel Microsoft partners tegen dezelfde problemen aan. Speciaal voor deze partners ontwikkelde we Vijfhart Soft Skills en Transities.

Het Vijfhart Microsoft Business Transitie Event

Wat deelnemers ervan vonden:

“Alles stroomt naar waarde” in combinatie met “willen is een soort van “ont-moeten” somt voor mij de sessie op. Heel interessant en smaakt zeker naar meer! Rick Kaihatu – KPN

Ik vond het een inspirerende middag die een interessant aspect van digitale transformatie belichtte, gedrag in plaats van technologie, een vondst! Erwin van Eeken – Codit

Meer weten over het trainingsprogramma?

Wil jij ook geïnspireerd raken en ervoor zorgen dat je Sales-organisatie de slag maakt in deze digitale transformatie? We komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. Laat via onderstaand formulier je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Ben jij op zoek naar meer technische Microsoft trainingen? Klik dan hier.

    Onderwerpen
    Actieve filters: Wis alle filters
    Pageloader
    PRIVACY VOORWAARDEN

    Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid