Trainingen voor de Rijksoverheid bij Vijfhart

  • Klassikaal en incompany mogelijk voor beginners en gevorderden
  • Volg de training samen met je collega’s op een locatie naar keuze
  • Vijfhart is exclusief partner voor IT-trainingen bij de Rijksoverheid

TRAININGEN VOOR DE RIJKSOVERHEID


Wil jij als medewerker van de Rijksoverheid je kennis verdiepen, een vakgebied ontdekken of een certificering halen? Bij Vijfhart ben je aan het juiste adres. Na een uitgebreide selectieprocedure op kwaliteit is Vijfhart door de Rijksoverheid gekozen als exclusieve partner voor onderstaande opleidingen:

– Python, Red Hat, RES;
– Oracle;
– AngularJS, C++, HTML, Object Orientation and Component Based Development, UML; 
– Java;
– XML;
– Microsoft Office, Word, Excel, Outlook, PowerPoint, Access, MOS, OneNote.

Wij hebben speciaal voor jou als medewerker van de Rijksoverheid een website ingericht waar je ons volledige aanbod vindt. Op rijksoverheid.5hart.nl lees je meer over alle cursussen en boek je direct de gewenste cursus. Twijfel je over welke cursus het beste bij jouw vraag past? Wij staan voor je klaar om samen het beste leerprogramma op te stellen en je advies te geven.

Waarom Vijfhart

Wij helpen IT-professionals en IT-eindgebruikers groeien met de best passende leerervaring. Samen maken wij de maatschappij slimmer en dragen al sinds 1984 bij aan de digitale transformatie van onze samenleving. Zo zijn wij uitgegroeid tot de IT-opleider met de beste service van Nederland. We ondersteunen je graag bij de groei van jouw kennis en vaardigheden om uit te blinken in jouw vakgebied.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid