Zo regel je jouw STAP-budget

Zo regel je jouw STAP-budget


Boek nú een cursus en ontvang tot €1.000,- subsidie
Klopt! Met STAP-budget ontvang je tot €1.000,- subsidie om een cursus bij Vijfhart te volgen. Een deel van onze cursussen is hierdoor zelfs helemaal gratis! Wees er snel bij, want op is op.

STAP 1: kies een cursus
Bekijk hieronder ons assortiment en maak jouw keuze. Tijdens het inschrijfproces vink je bij ‘Contactgegevens’ aan dat je gebruik wil maken van Stap-budget. Kies een cursus met startdatum vanaf 28 juli 2022. Let op: de prijzen op onze website zijn exclusief btw.

STAP 2: we verwerken jouw inschrijving
Check hier de voorwaarden. Je ontvangt vanaf 20 juni jouw STAP-aanmeldingsbewijs van ons.

STAP 3: vraag jouw STAP-budget aan bij UWV
Ga op vrijdag 1 juli naar stapuwv.nl. Log in met jouw DigiD en upload jouw STAP-aanmeldingsbewijs.

STAP 4: bevestiging UWV
Je ontvangt van UWV een bevestiging zodra jouw STAP-budget is toegekend. Wij ontvangen ook een bericht dus daarna informeren we je over jouw cursus. Goed om te weten: jouw STAP-budget wordt rechtstreeks verrekend met de cursuskosten. Zijn die hoger dan €1.000,- (incl. btw), dan betaal je zelf het restantbedrag aan ons.

Hulp nodig?
Onze STAP-specialisten staan voor je klaar om te helpen met al jouw vragen. Bel 088-542 78 48 of vul onderstaand formulier in. Vijfhart, dat klopt voor jou!


Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid