CDCP maakt je onmisbaar: neem een sneak peek!

De wereld kan niet meer zonder datacenters. De hierin opgeslagen data zijn meer dan goud waard. Dat maakt de IT-professionals die hiermee werken niets minder dan onmisbaar. Dan moet je dus wel weten wat je doet met dat kostbare bezit. Op dinsdag 2 mei aanstaande geeft onze datacenterpartner EPI je een ‘sneak peek’ van onze CDCP-training. Hierin leer je alles wat er nodig is om succesvol en effectief te werken in en met datacenters.
 
Tijdens het webinar geeft EPI inzicht in de Certified Data Centre Professional (CDCP)-training.De CDCP-training wordt wereldwijd het meest gevolgd door datacenterprofessionals. Dat is geen wonder, een CDCP-certificaat is een must-have voor iedereen die in of met datacenters werkt. Dat geldt met name voor IT- en facility professionals die in en om een datacenter werken en verantwoordelijkheid dragen voor het beheer en de beschikbaarheid. In deze training doe je kennis op over alle aspecten van het datacenter. Daardoor kun je over ieder onderwerp vol vertrouwen praten met je collega’s, leveranciers, klanten of leidinggevenden.
 
Op dinsdag 2 mei houden we het kort en interactief. In één uur krijg je een goede eerste indruk van de cursus. We leggen je uit wat we je te bieden hebben en wat een CDCP-certificaat kan betekenen voor je huidige en toekomstige loopbaan.
 

Aanmelden

 

  • Er is ook nog een herkansing beschikbaar op vrijdag 12 mei, daarvoor kun je deze link volgen. Beide sessies vinden plaats om 10:00 uur.

 

 

CDCP bij Vijfhart

In een 2-daagse cursus krijg je een overzicht van de belangrijkste aandachtspunten en onderdelen van een datacenter. Aan bod komen aspecten als stroomvoorziening, koeling, bekabeling en (brand) beveiliging. Ook behandelen we de belangrijkste beheer- en onderhoudsacties. In aanvulling op de theorie behandelen we concrete voorbeelden uit de praktijk.
 
De datacenter certificeringen zijn wereldwijd geaccrediteerd door Exin. Op de laatste dag van de training neem je deel aan het Exin examen. De kosten van dit examen zijn bij de cursusprijs inbegrepen.
 
Meer informatie over deze training lees je hier.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Loading...