CDCP maakt je onmisbaar: neem een sneak peek!

Op vrijdag 12 mei aanstaande geeft onze datacenter partner EPI je een gratis webinar als ‘sneak peek’ van onze CDCP-training. Hierin leer je alles wat er nodig is om succesvol en effectief te werken in en met datacenters. Het webinar start om 10 uur. Kun je er niet bij zijn, maar ben je toch geïnteresseerd? Ontvang dan de herhaling!

Direct Aanmelden?
Vul onderaan deze pagina je gegevens in bij ‘Meld je nu aan’.

Tijdens het gratis webinar geeft EPI inzicht in de Certified Data Centre Professional-training. Deze CDCP-training wordt wereldwijd het meest gevolgd door datacenterprofessionals. Dat is geen wonder, een CDCP-certificaat is een must-have voor iedereen die in of met datacenters werkt. Dat geldt met name voor IT- en facility professionals die in en om een datacenter werken en verantwoordelijkheid dragen voor het beheer en de beschikbaarheid. In deze training doe je kennis op over alle aspecten van het datacenter. Daardoor kun je over ieder onderwerp vol vertrouwen praten met je collega’s, leveranciers, klanten of leidinggevenden.

Het webinar

Op vrijdag 12 mei houden we het kort en interactief. In één uur krijg je een goede eerste indruk van de cursus. We leggen je uit wat we je te bieden hebben en wat een Certified Data Centre Professional-certificaat betekent voor je huidige en toekomstige loopbaan. Voor dit gratis webinar kun je direct je plek reserveren via het formulier onderaan deze pagina. De sessie vindt plaats om 10 uur. Kun je er niet bij zijn, maar ben je toch geïnteresseerd? Stuur dan een berichtje naar patty@5hart.nl en ontvang de opname van het webinar per e-mail.

CDCP bij Vijfhart

In een 2-daagse cursus krijg je een overzicht van de belangrijkste aandachtspunten en onderdelen van een datacenter. Aan bod komen aspecten als stroomvoorziening, koeling, bekabeling en (brand) beveiliging. Ook behandelen we de belangrijkste beheer- en onderhoudsacties. In aanvulling op de theorie behandelen we concrete voorbeelden uit de praktijk.

De datacenter certificeringen zijn wereldwijd geaccrediteerd door Exin. Op de laatste dag van de training neem je deel aan het Exin examen. De kosten van dit examen zijn bij de cursusprijs inbegrepen. Bekijk hier wanneer en waar de CDCP-trainingen worden gegeven.

Meld je nu aan

Voornaam*

Achternaam*

E-mailadres*

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Loading...

Voordeel met de Vijfhart Summer Academy!

  • Ontvang 25% korting op trainingen met startgarantie!

VIJFHART SUMMER ACADEMY

PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid