TPI NEXT® Foundation(Partnercursus)

Algemeen

Deze Partnercursus cursus hebben we niet meer in ons assortiment maar nog wel andere cursussen, bijvoorbeeld:

Er zijn geen gerelateerde cursussen.

Er kunnen meerdere redenen zijn om processen te verbeteren. Denk hierbij aan kostenbesparing, verkorting van de time-to-market of kwaliteitsverbetering. TPI NEXT® is een model dat u helpt uw testproces gericht te verbeteren op basis van uw bedrijfsdoelstellingen. TPI NEXT® laat testdoelstellingen dus aansluiten bij uw bedrijfsdoelstellingen. Het testen verloopt daardoor beter, efficiënter, sneller en met behoud of verhoging van de kwaliteit. Hierdoor haalt u meer rendement uit uw testorganisatie.

Het verbeteren van het testproces brengt de nodige veranderingen met zich mee. In de praktijk is het echter vaak moeilijk te bepalen welke stappen moeten worden genomen en in welke volgorde. Tijdens de opleiding TPI NEXT® Foundation leert u hoe u een dergelijk verbetertraject kunt inrichten en managen.

TPI NEXT® is praktijkgericht en toepasbaar in alle testomgevingen De meeste software process improvement modellen besteden slechts beperkt aandacht aan gestructureerd testen. Daarnaast geven deze modellen vaak alleen een referentie: doet u het wel op de juiste manier? Het TPI NEXT®-model gaat verder en geeft u adequate verbetersuggesties voor uw testproces. Tevens laat het model u zien hoe u het flexibel kunt toepassen in verschillende situaties zoals Agile omgevingen, naast het gebruik van CMMi en bij outsourcing. Tijdens de opleiding leert u hoe het TPI NEXT®-model u in deze situaties helpt uw testproces stap voor stap te verbeteren. Bovendien leert u hoe u testmethoden zoals TMap NEXT® kunt implementeren met behulp van dit model.

Doel

  • Deze opleiding vormt dé basis voor het bij EXIN te behalen, internationaal erkende certificaat TPI NEXT® Foundation. De opleiding is zodanig opgebouwd dat alle onderdelen die van belang zijn voor het examen worden behandeld. Door het volgen van deze opleiding worden zelfstudie en overige extra tijdsbesteding tot een minimum beperkt. U bent na afloop van deze opleiding optimaal voorbereid op het EXIN-examen TPI NEXT® Foundation.

Doelgroep

Deze opleiding is van praktisch en strategisch belang voor iedereen die betrokken is bij en/of verantwoordelijk is voor het structureren en verbeteren van het testproces. Uiteraard is deze opleiding daarnaast bedoeld voor iedereen die het internationaal erkende EXIN-certificaat TPI NEXT® Foundation wil
behalen. We denken aan Testers, Testcoördinatoren en Testmanagers. Deze opleiding is tevens geschikt voor Testconsultants, Kwaliteitsmedewerkers en medewerkers die verantwoordelijk zijn voor acceptatietesten of die betrokken zijn bij het definiëren van teststandaards.

Voorkennis

Onderstaande voorkennis is vereist:

De opleiding is op hbo-niveau maar de ervaring leert dat mbo’ers met enige jaren testervaring de opleiding goed kunnen volgen. Functionele basiskennis van informatica wordt bekend verondersteld.

Persoonlijk advies?

Onderwerpen

Daarnaast geeft de opleiding u inzicht in het TPI NEXT®-model en hoe u dit model kunt toepassen:
De opleiding geeft u praktische tips en handvatten om een verbetertraject van een testproces op te starten:

  • Business Driven Test Process Improvement.
  • De aanpak van het verbetertraject van een testproces.
  • Inzicht in de noodzaak van testverbetering.
  • Het maken van een goed verbetervoorstel.
  • Structuur en achtergronden van TPI NEXT®.
  • De verbeterstappen van TPI NEXT®.
  • TPI NEXT® in verschillende omgevingen.
  • Het toepassen van TPI NEXT® in uw eigen praktijk.

Planning & Prijs

Gerelateerde cursussen

Er zijn geen gerelateerde cursussen.

Ervaringen

ervaringen verzameld via Logo Springtest

Lucienne Groenendaal

Secretarieel medewerkster

"Training was prima, goede tips gekregen met af en toe een grap en grol. Locatie was prima, goed verzogd vwb koffie/thee, fruit en koekje. Mensen ook zeer vriendelijk. Lunch was perfect en zeer uitgebreid."

9

Ariana Scheepers

"De cursus was goed, en de verzorging ook!Ik heb er veel van opgestoken! De lokatie in Nieuwegein is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus dat is prettig. Tot een volgenden keer."

10

Eric Pos

Procesbeheerder bij Gemeente Amersfoort

"Ik vond de training erg leerzaam. De inhoud was van een hoog niveau en de docent was goed thuis in de materie. Ik stel het vooral op prijs dat er diep op de concepten werd ingegaan."

9
Betalen op later moment
Schrijf je eerst in en betaal later op rekening of met de Groeikaart.
8,3 gemiddeld op Springest
Meer dan 450 cursisten deelden hun ervaring.
Pageloader
De cursus is toegevoegd aan jouw favorieten.

Jouw favorieten kun je bekijken via je profiel (deze vind je in het menu bovenaan de website).

Kunnen wij je helpen?

Laat jouw telefoonnummer of e-mailadres achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.


Cursus: TPI NEXT® Foundation


E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerking of vraag


Meer weten

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over deze cursus.


Cursus: TPI NEXT® Foundation

Wij helpen je graag

Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

TPI NEXT® FoundationOnderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid