#Samengroeien – Wat te denken van Design Thinking?

#Samengroeien – Wat te denken van Design Thinking?

Wist je dat….

Vijfhart is verkozen tot opleider van het jaar door Computable

Algemeen

Wil je antwoord op deze vraag? Schijf je dan nu in voor de gratis #Samengroeien sessie over Design Thinking.

Waarom Design Thinking?
Design Thinking, wat is dat nou eigenlijk?
Een methode – een aanpak – een cultuur – een manier van denken?
Ja, precies: allemaal!

Design Thinking krijgt in de IT steeds meer navolging van professionals die betere oplossingen willen leveren aan hun gebruikers; innovatieve oplossingen voor lastige, slecht te vatten problemen. Eigenlijk dus voor alle problemen waar organisaties heden ten dage van wakker liggen. Design Thinking berust op twee pijlers: empathie en creativiteit. De voortdurende focus op vroege feedback, prototyping en co-creatie met gebruikers maakt risico’s van innovatie beheersbaar.

De eerste aanzetten voor Design Thinking werden al rond 1945 gegeven door de British Design Council met het ‘Double Diamond’- model. Nadat dit in het begin van deze eeuw werd opgepakt door het Hasso Plattner Institute for Design van de Stanford University werd hun vijf-stappen model populair bij allerlei innovatieve organisaties, met name in de USA. Sinds het verschijnen van ‘Designing for Growth’ in 2011 vindt Design Thinking ook steeds meer toepassing in de IT.

Deze sessie is onderdeel van onze #Samengroeien sessies
Vijfhart organiseert maandelijks #Samengroeien sessies waarin je kennis maakt met de Future Skills binnen IT. We vertalen trends naar interactieve sessies van 1 dagdeel waarin een expert meer zal vertellen over de trend en faciliteren we kennisdeling met andere gelijkgestemde IT-professionals.

Schrijf je snel in! Want VOL=VOL

Doel

  • In deze sessie leer je de verschillende richtingen binnen Design Thinking kennen en gaan we dieper in op de ¿Designing for Growth¿ aanpak die in toenemende mate binnen de IT-wereld wordt toegepast. Door deel te nemen aan deze sessie krijg je een beter inzicht in de toepasbaarheid ervan binnen je eigen organisatie en weet je welke eerste stappen je kunt zetten wanneer je ermee verder wilt gaan.

Doelgroep

Design Thinking is van belang voor alle professionals uit business en IT die hun empathie en creativiteit prominent willen inzetten om innovatieve IT-oplossingen te ontwikkelen. Het Design Thinking gedachtegoed sluit zeer goed aan op een Agile aanpak en is daarom een must voor iedereen die met innovatie te maken krijgt. De d.School van de Stanford University heeft via Youtube allerlei workshops gepubliceerd om hun model onder de aandacht te brengen. Voor wie zich verder in Design Thinking wil bekwamen is er sinds kort een tweedaagse training beschikbaar, gebaseerd op de ‘Designing for Growth’ aanpak.

Bijzonderheden

  • Let op: afwijkende cursustijden van 8:30 tot 12:00 uur.
Persoonlijk advies?

Onderwerpen

  • De 2 pijlers van Design Thinking
  • Innovatie
  • Dboule Diamond-model

Planning & Prijs

Pageloader
Alle prijzen zijn excl. BTW.
Meer informatie over incompany of maatwerk
Cursus: #Samengroeien - Wat te denken van Design Thinking?

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over de incompany- en maatwerkmogelijkheden van deze cursus.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Wil je meer informatie ontvangen, een vrijblijvende offerte ontvangen of een brochure van deze cursus downloaden? Vul onderstaande gegevens in en je ontvangt de brochure of informatie binnen één werkdag.


Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

Ervaringen

ervaringen verzameld via Logo Springtest

Lucienne Groenendaal

Secretarieel medewerkster

"Training was prima, goede tips gekregen met af en toe een grap en grol. Locatie was prima, goed verzogd vwb koffie/thee, fruit en koekje. Mensen ook zeer vriendelijk. Lunch was perfect en zeer uitgebreid."

9

Ariana Scheepers

"De cursus was goed, en de verzorging ook!Ik heb er veel van opgestoken! De lokatie in Nieuwegein is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus dat is prettig. Tot een volgenden keer."

10

Eric Pos

Procesbeheerder bij Gemeente Amersfoort

"Ik vond de training erg leerzaam. De inhoud was van een hoog niveau en de docent was goed thuis in de materie. Ik stel het vooral op prijs dat er diep op de concepten werd ingegaan."

9
Betalen op later moment
Schrijf je eerst in en betaal later op rekening of met de Groeikaart.
8,3 gemiddeld op Springest
Meer dan 450 cursisten deelden hun ervaring.
Pageloader
De cursus is toegevoegd aan jouw favorieten.

Jouw favorieten kun je bekijken via je profiel (deze vind je in het menu bovenaan de website).

Kunnen wij je helpen?

Laat jouw telefoonnummer of e-mailadres achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.


Cursus: #Samengroeien - Wat te denken van Design Thinking?


E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerking of vraag


Meer weten

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over deze cursus.


Cursus: #Samengroeien - Wat te denken van Design Thinking?

Wij helpen je graag

Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

#Samengroeien - Wat te denken van Design Thinking?Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid