#Samengroeien – Internetcommunicatie, cloud, critical data en (kern)netwerk veilig, betrouwbaar en overal beschikbaar maken

#Samengroeien – Internetcommunicatie, cloud, critical data en (kern)netwerk veilig, betrouwbaar en overal beschikbaar maken

Algemeen

Deze cursus hebben we niet meer in ons assortiment maar nog wel andere cursussen, bijvoorbeeld:

Er zijn geen gerelateerde cursussen.

Check Point biedt software en gecombineerde hardware- en softwareproducten voor IT-beveiliging, waaronder netwerkbeveiliging, EndPoint-beveiliging, mobiele beveiliging, gegevensbeveiliging en beveiligingsbeheer.

F5 Networks is gespecialiseerd in ADN-technologie (Application Delivery Networking) voor de levering van web toepassingen (bedrijfsapps) en de beveiliging, prestaties, beschikbaarheid van servers, gegevensopslagapparaten en andere netwerk- en Cloud resources.

Infoblox is marktleider in kernnetwerkservices DNS, DHCP en IPAM, gezamenlijk bekend als DDI. Voortbouwend op deze bewezen basis brengen zij DDI naar het volgende niveau met hun Secure Cloud-beheerde netwerkservices.

De kernproducten van Palo Alto Networks zijn een platform dat geavanceerde firewalls en cloud-gebaseerde aanbiedingen omvat die deze firewalls uitbreiden om andere aspecten van beveiliging te dekken.

Wil je meer weten over hoe je als bedrijf kan helpen met het beveiligen van je netwerk, hoe applicaties kunnen worden beschermd met geïntegreerde oplossingen? Of wil je weten hoe je kan blijven anticiperen, en onderscheppen van Cyberbedreigingen?

Kom dan naar deze #Samengroeien sessie en leer meer over de technologieën, de basisbegrippen omtrent onderscheid maken tussen negatieve en positieve beveiligingsmodellen en omtrent de meest geschikte bescherming configureren van eigen web toepassingen.

Deze sessie is onderdeel van onze #Samengroeien sessies
Vijfhart organiseert maandelijks Gratis #Samengroeien sessies waarin je kennis maakt met de Future Skills binnen IT. We vertalen trends naar interactieve sessies van 1 dagdeel waarin een expert meer zal vertellen over de trend en faciliteren we kennisdeling met andere gelijkgestemde IT professionals.

Heb je een van de #Samengroeien sessies gevolgd en schrijf jij je daarna in voor een training? Dan krijg je 10% korting op deze training*!
*Per #Samengroeien sessie hebben wij een selectie gemaakt van trainingen die meedoen aan deze actie. Wil je weten welke trainingen dat voor deze sessie? Scroll naar beneden naar “vervolgcursussen”. De korting is n.v.t. bij een raamovereenkomst of reeds gemaakte prijsafspraken.

Schrijf je snel in! Want VOL=VOL

Doel

 • Inzicht bieden in de basisbegrippen en vaardigheden van Check Point Security Gateway, Check Point Next Generation Firewalls en Management Software Blades.
 • Een functioneel inzicht geven in het BIG-IP-systeem van F5 Networks en het beheren van dit systeem.
 • Een eerste kennismaking met hoe je de Infoblox producten, DNS- & DHCP-protocollen, en netwerk kunt configureren en beheren.
 • Deze sessie is bedoelt om inzicht te krijgen in de essentiële functies van de volgende generatie firewalls van Palo Alto Networks.

Doelgroep

Deze sessie is bedoelt voor netwerkbeheerders, netwerkoperators, netwerkingenieurs. (aankomend) Engineers en teamleden die verantwoordelijk zijn voor implementatie, beheer, werking of onderhoud van de DNS-producten. Een ieder die bekend is met netwerkconcepten, waaronder routing, switching en IP-adressering of hier meer van wil weten.

Bijzonderheden

 • Let op: afwijkende cursustijden van 08:30 tot 12:00 uur.
Persoonlijk advies?

Onderwerpen

 • Netwerkbeveiliging
 • End-point beveiliging
 • Mobiele beveiliging
 • Gegevensbeveiliging
 • Beveiligingsbeheer
 • ADN-technologie
 • Netwerkservices
 • Firewalls
 • Cyberbedreigingen

Planning & Prijs

Gerelateerde cursussen

Er zijn geen gerelateerde cursussen.

Ervaringen

ervaringen verzameld via Logo Springtest

Lucienne Groenendaal

Secretarieel medewerkster

"Training was prima, goede tips gekregen met af en toe een grap en grol. Locatie was prima, goed verzogd vwb koffie/thee, fruit en koekje. Mensen ook zeer vriendelijk. Lunch was perfect en zeer uitgebreid."

9

Ariana Scheepers

"De cursus was goed, en de verzorging ook!Ik heb er veel van opgestoken! De lokatie in Nieuwegein is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus dat is prettig. Tot een volgenden keer."

10

Eric Pos

Procesbeheerder bij Gemeente Amersfoort

"Ik vond de training erg leerzaam. De inhoud was van een hoog niveau en de docent was goed thuis in de materie. Ik stel het vooral op prijs dat er diep op de concepten werd ingegaan."

9
Betalen op later moment
Schrijf je eerst in en betaal later op rekening of met de Groeikaart.
8,3 gemiddeld op Springest
Meer dan 450 cursisten deelden hun ervaring.
Pageloader
De cursus is toegevoegd aan jouw favorieten.

Jouw favorieten kun je bekijken via je profiel (deze vind je in het menu bovenaan de website).

Kunnen wij je helpen?

Laat jouw telefoonnummer of e-mailadres achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.


Cursus: #Samengroeien - Internetcommunicatie, cloud, critical data en (kern)netwerk veilig, betrouwbaar en overal beschikbaar maken


E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerking of vraag


Meer weten

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over deze cursus.


Cursus: #Samengroeien - Internetcommunicatie, cloud, critical data en (kern)netwerk veilig, betrouwbaar en overal beschikbaar maken

Wij helpen je graag

Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

#Samengroeien - Internetcommunicatie, cloud, critical data en (kern)netwerk veilig, betrouwbaar en overal beschikbaar makenOnderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid