#Samengroeien – DevOps, een introductie

#Samengroeien – DevOps, een introductie

Wist je dat….

Vijfhart is verkozen tot opleider van het jaar door Computable

Algemeen

De wereld verandert, ontwikkelingen volgen elkaar in een rap tempo op.

Maar hoe hou je als IT organisatie binnen deze turbulentie je hoofd boven water? Binnen de IT is het steeds meer gebruikelijk om daar vanuit een Agile benadering op te reageren. Maar wat is dat dan en hoe doe je dat dan?
Veel organisaties omarmen tegenwoordig Scrum als “methodiek” om hun producten verder te ontwikkelen. Maar vroeg of laat zal dit product ook gereleasd en beheerd moeten worden, hier geeft Scrum geen antwoord op. Er zijn op dit vlak nog veel uitdagingen, immers, het development team heeft een ander belang (verandering) dan de beheerorganisatie (stabiliteit) en hoe zorgen we ervoor dat de kennis van het product wordt overgedragen, zodat het product ook goed en efficiënt beheerd kan worden?

Vaak leveren deze vraagstukken veel frustratie bij beide partijen op, ook wel de Wall of Confusion genaamd. DevOps probeert hier het antwoord op te zijn.

Wat is DevOps dan? Is het een proces, is het een techniek, is het een methodiek? DevOps is het totaal van alle elementen die nodig zijn om ervoor zorg te dragen dat we één team, met één gezamenlijk belang gaan vormen, t.w. verandering die in balans is met stabiliteit. Techniek is daarin maar een beperkt onderdeel en zeker niet HET antwoord. Fundamenteel is dat de cultuur van de organisatie en de mindset van alle medewerkers verandert om dit doel te behalen. Samenwerken i.p.v. samen werken. De DevOps introductie sessie laat u kennismaken met alle elementen die hiervoor benodigd zijn.

Deze sessie is onderdeel van onze #Samengroeien sessies
Vijfhart organiseert maandelijks Gratis #Samengroeien sessies waarin je kennis maakt met de Future Skills binnen IT. We vertalen trends naar interactieve sessies van 1 dagdeel waarin een expert meer zal vertellen over de trend en faciliteren we kennisdeling met andere gelijkgestemde IT professionals.

Heb je een van de #Samengroeien sessies gevolgd en schrijf jij je daarna in voor een training? Dan krijg je 10% korting op deze training*!
*Per #Samengroeien sessie hebben wij een selectie gemaakt van trainingen die meedoen aan deze actie. Wil je weten welke trainingen dat voor deze sessie? Scroll naar beneden naar “vervolgcursussen”. De korting is n.v.t. bij raamovereenkomst of reeds gemaakte prijsafspraken.

Schrijf je snel in! Want VOL=VOL

Doel

  • Een eerste korte kennismaking met alle onderdelen die essentieel zijn voor een succesvol DevOps team.

Doelgroep

Iedereen die direct of indirect betrokken is bij het fenomeen DevOps, of daarin geïnteresseerd is.

Bijzonderheden

  • Let op: afwijkende cursustijden van 8:45 tot 12:00 uur.
  • Lees hier meer over Devops.
Persoonlijk advies?

Onderwerpen

  • DevOps
  • Techniek
  • Cultuur
  • Mindset
  • Samenwerken

Planning & Prijs

Pageloader
Alle prijzen zijn excl. BTW.
Meer informatie over incompany of maatwerk
Cursus: #Samengroeien - DevOps, een introductie

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over de incompany- en maatwerkmogelijkheden van deze cursus.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Wil je meer informatie ontvangen, een vrijblijvende offerte ontvangen of een brochure van deze cursus downloaden? Vul onderstaande gegevens in en je ontvangt de brochure of informatie binnen één werkdag.


Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

Ervaringen

ervaringen verzameld via Logo Springtest

Lucienne Groenendaal

Secretarieel medewerkster

"Training was prima, goede tips gekregen met af en toe een grap en grol. Locatie was prima, goed verzogd vwb koffie/thee, fruit en koekje. Mensen ook zeer vriendelijk. Lunch was perfect en zeer uitgebreid."

9

Ariana Scheepers

"De cursus was goed, en de verzorging ook!Ik heb er veel van opgestoken! De lokatie in Nieuwegein is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus dat is prettig. Tot een volgenden keer."

10

Eric Pos

Procesbeheerder bij Gemeente Amersfoort

"Ik vond de training erg leerzaam. De inhoud was van een hoog niveau en de docent was goed thuis in de materie. Ik stel het vooral op prijs dat er diep op de concepten werd ingegaan."

9
Betalen op later moment
Schrijf je eerst in en betaal later op rekening of met de Groeikaart.
8,3 gemiddeld op Springest
Meer dan 450 cursisten deelden hun ervaring.
Pageloader
De cursus is toegevoegd aan jouw favorieten.

Jouw favorieten kun je bekijken via je profiel (deze vind je in het menu bovenaan de website).

Kunnen wij je helpen?

Laat jouw telefoonnummer of e-mailadres achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.


Cursus: #Samengroeien - DevOps, een introductie


E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerking of vraag


Meer weten

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over deze cursus.


Cursus: #Samengroeien - DevOps, een introductie

Wij helpen je graag

Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

#Samengroeien - DevOps, een introductieOnderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid