#Samengroeien – De Mogelijkheden & Kracht Van Artificial Intelligence (AI)

#Samengroeien – De Mogelijkheden & Kracht Van Artificial Intelligence (AI)

Algemeen

Kunstmatige Intelligentie ook wel Artificial Intelligence (AI) geheten. Wat kun je er mee? Is het alleen een hype of zoveel meer?

Feit is dat AI heel veel te bieden heeft en dat per bedrijfssituatie de toepassing er van sterk kan en zal verschillen in vergelijking met andere bedrijven. Daarbij is AI niet beperkt tot een technische (punt)oplossing maar heeft ook veel te maken met PPO, People, Processes & Organization.

Was voorheen AI voorbehouden voor een kleine selectie van grote bedrijven, met de cloud is dit echt veranderd en kan elk bedrijf gebruik maken van AI, zonder al te grote investeringen aan te moeten gaan. Hiermee komt AI in het bereik van vele bedrijven te liggen en kan het slim ingezet worden.

De mate van succes van een AI implementatie hangt dan ook sterk samen met PPO en de bijbehorende dynamiek. Immers, een bedrijf en de omgeving waarin deze opereert staat niet snel maar is aan verandering onderhevig. De toepassing van AI zal daarin dus mee moeten groeien en ontwikkelen. Het mooie van AI is, dat dit allemaal mogelijk is. Een goed doordachte implementatie ervan is daarbij wel van cruciaal belang.

Tijdens deze sessie zal onze partner Reimagine, zeer ervaren in AI ontwerpen, implementaties en verbeteringen, uit de doeken doen wat AI is en aan de hand van een aantal actuele voorbeelden laten zien wat AI in de verschillende bedrijfstypes kan realiseren. Ook zal er besproken worden wat er qua PPO nodig is om AI tot een succes te maken en er voor te zorgen dat het echt gaat landen in de manier waarop het desbetreffende bedrijf zijn processen uitvoert.

Deze sessie is onderdeel van onze #Samengroeien sessies
Vijfhart organiseert maandelijks Gratis #Samengroeien sessies waarin je kennis maakt met de Future Skills binnen IT. We vertalen trends naar interactieve sessies van 1 dagdeel waarin een expert meer zal vertellen over de trend en faciliteren we kennisdeling met andere gelijkgestemde IT professionals.

Heb je een van de #Samengroeien sessies gevolgd en schrijf jij je daarna in voor een training? Dan krijg je 10% korting op deze training*!
*Per #Samengroeien sessie hebben wij een selectie gemaakt van trainingen die meedoen aan deze actie. Wil je weten welke trainingen dat voor deze sessie? Scroll naar beneden naar “vervolgcursussen”. De korting is n.v.t. bij een raamovereenkomst of reeds gemaakte prijsafspraken.

Schrijf je snel in! Want VOL=VOL

Doel

  • De mogelijkheden van AI ontdekken.

Doelgroep

Personen uit de IT organisatie die meer willen weten wat AI te bieden.

Bijzonderheden

  • Let op: afwijkende cursustijden van 13:00 tot 16:15 uur.
Persoonlijk advies?

Onderwerpen

  • AI
  • PPO: People, Processes & Organization

Planning & Prijs

Ervaringen

ervaringen verzameld via Logo Springtest

Lucienne Groenendaal

Secretarieel medewerkster

"Training was prima, goede tips gekregen met af en toe een grap en grol. Locatie was prima, goed verzogd vwb koffie/thee, fruit en koekje. Mensen ook zeer vriendelijk. Lunch was perfect en zeer uitgebreid."

9

Ariana Scheepers

"De cursus was goed, en de verzorging ook!Ik heb er veel van opgestoken! De lokatie in Nieuwegein is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus dat is prettig. Tot een volgenden keer."

10

Eric Pos

Procesbeheerder bij Gemeente Amersfoort

"Ik vond de training erg leerzaam. De inhoud was van een hoog niveau en de docent was goed thuis in de materie. Ik stel het vooral op prijs dat er diep op de concepten werd ingegaan."

9
Betalen op later moment
Schrijf je eerst in en betaal later op rekening of met de Groeikaart.
8,3 gemiddeld op Springest
Meer dan 450 cursisten deelden hun ervaring.
Pageloader
De cursus is toegevoegd aan jouw favorieten.

Jouw favorieten kun je bekijken via je profiel (deze vind je in het menu bovenaan de website).

Kunnen wij je helpen?

Laat jouw telefoonnummer of e-mailadres achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.


Cursus: #Samengroeien - De Mogelijkheden & Kracht Van Artificial Intelligence (AI)


E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerking of vraag


Meer weten

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over deze cursus.


Cursus: #Samengroeien - De Mogelijkheden & Kracht Van Artificial Intelligence (AI)

Wij helpen je graag

Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

#Samengroeien - De Mogelijkheden & Kracht Van Artificial Intelligence (AI)Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid