#Samengroeien – Cloud, een introductie

#Samengroeien – Cloud, een introductie

Wist je dat….

…wij ook cursussen incompany of als maatwerk kunnen verzorgen. Wil je meerdere medewerkers binnen jouw organisatie opleiden? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

Algemeen

Cloud computing is de volgende stap in de evolutie van de IT. Altijd en overal jouw data en applicaties beschikbaar, schaalbaar met jouw business, een korte time-to-market van uw applicaties, geen infrastructuur die beheerd moet worden en geen up-front investeringen in licenties. Veel softwareleveranciers hebben deze markt betreden, maar wat betekent de cloud voor jouw IT omgeving?

Tijdens deze kennissessie hoor je van ons aan de hand van voorbeelden van Amazon, Oracle en (Microsoft) Azure welke mogelijkheden de cloud te bieden heeft en hoe deze binnen een bestaand IT-landschap past. Je krijgt inzicht in de architectuur van de cloud en een overzicht van de geboden services, variërend van kale servercapaciteit, beheerde database en containeromgevingen, tot SaaS diensten. Er is ruimte voor discussie over de voordelen en toepassing van die services en de meest opvallende verschillen tussen de leveranciers zullen worden belicht.

Dus ben je bezig je cloud strategie te bepalen of wil je binnenkort een pilot starten? Dan is deze kennissessie iets voor jou. De doelgroep bestaat uit personen uit de IT organisatie die al enig beeld hebben van cloudcomputing, maar nog niet echte ervaring ermee hebben opgedaan. De sessie is breed van opzet, zonder diepgaande technische uitleg en geschikt voor beheerders, ontwikkelaars (DevOps) en technisch projectleiders.

Deze sessie is onderdeel van onze #Samengroeien sessies
Vijfhart organiseert maandelijks Gratis #Samengroeien sessies waarin je kennis maakt met de Future Skills binnen IT. We vertalen trends naar interactieve sessies van 1 dagdeel waarin een expert meer zal vertellen over de trend en faciliteren we kennisdeling met andere gelijkgestemde IT professionals.

Heb je een van de #Samengroeien sessies gevolgd en schrijf jij je daarna in voor een training? Dan krijg je 10% korting op deze training*!
*Per #Samengroeien sessie hebben wij een selectie gemaakt van trainingen die meedoen aan deze actie. Wil je weten welke trainingen dat voor deze sessie? Scroll naar beneden naar “vervolgcursussen”. De korting is n.v.t. bij een raamovereenkomst of reeds gemaakte prijsafspraken.

Schrijf je snel in! Want VOL=VOL

Doel

  • De mogelijkheden van de Cloud ontdekken en hoe deze ingepast kunnen worden in een bestaand IT-Landschap.

Doelgroep

Personen uit de IT organisatie die al enig beeld hebben van cloudcomputing, maar nog niet echte ervaring ermee hebben opgedaan. De sessie is breed van opzet, zonder diepgaande technische uitleg en geschikt voor beheerders, ontwikkelaars (DevOps) en technisch projectleiders.

Bijzonderheden

  • Let op: afwijkende cursustijden van 12:45 tot 16:00 uur.
  • Bij de sessie ontvang je toegang tot onze electronische leeromgeving mijn.vijfhart.nl.
  • De sessie wordt verzorgd door MVP Marnix Wolf.
  • Het cursusmateriaal van deze cursus is veelal digitaal. Om optimaal gebruik te kunnen maken van het cursusmateriaal adviseren we je om een eigen device (laptop, tablet) mee te nemen. Dit is echter alleen een advies, geen noodzaak.
Persoonlijk advies?

Onderwerpen

  • Amazon
  • Oracle
  • (Microsoft) Azure

Planning & Prijs

Loading...
  • *Een cursus met Startgarantie start gegarandeerd.
Alle prijzen zijn excl. BTW.
Meer informatie over incompany of maatwerk
Cursus: #Samengroeien - Cloud, een introductie

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over de incompany- en maatwerkmogelijkheden van deze cursus.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Wil je meer informatie ontvangen, een vrijblijvende offerte ontvangen of een brochure van deze cursus downloaden? Vul onderstaande gegevens in en je ontvangt de brochure of informatie binnen één werkdag.


Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

Ervaringen

ervaringen verzameld via

Lucienne Groenendaal

Secretarieel medewerkster

"Training was prima, goede tips gekregen met af en toe een grap en grol. Locatie was prima, goed verzogd vwb koffie/thee, fruit en koekje. Mensen ook zeer vriendelijk. Lunch was perfect en zeer uitgebreid."

9

Ariana Scheepers

"De cursus was goed, en de verzorging ook!Ik heb er veel van opgestoken! De lokatie in Nieuwegein is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus dat is prettig. Tot een volgenden keer."

10

Eric Pos

Procesbeheerder bij Gemeente Amersfoort

"Ik vond de training erg leerzaam. De inhoud was van een hoog niveau en de docent was goed thuis in de materie. Ik stel het vooral op prijs dat er diep op de concepten werd ingegaan."

9
Betalen op later moment
Schrijf je eerst in en betaal later op rekening of met de Groeikaart.
8,3 gemiddeld op Springest
Meer dan 450 cursisten deelden hun ervaring.
Loading...
De cursus is toegevoegd aan jouw favorieten.

Jouw favorieten kun je bekijken via je profiel (deze vind je in het menu bovenaan de website).

Kunnen wij je helpen?

Laat jouw telefoonnummer of e-mailadres achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.


Cursus: #Samengroeien - Cloud, een introductie


E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerking of vraag


Meer weten

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over deze cursus.


Cursus: #Samengroeien - Cloud, een introductie

Wij helpen je graag

Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

#Samengroeien - Cloud, een introductieOnderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Loading...
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid