Microsoft Azure Machine Learning

Microsoft Azure Machine Learning(Partnercursus)

Algemeen

Machine Learning is een techniek die het mogelijk maakt patronen te ontdekken in grote hoeveelheden data. Patronen die meestal te complex zijn om handmatig te ontdekken, zeker wanneer de hoeveelheid data groot is. Machine Learning herkent deze patronen automatisch en genereert code om op basis van gevonden patronen voorspellingen te doen op basis van nieuwe data. Microsoft Azure Machine Learning is de cloud service van Microsoft die het mogelijk maakt geavanceerde analyseoplossingen te ontwikkelen, implementeren en delen. In deze training leert u deze cloud service toe te passen. U leert hoe u de standaard bibliotheken met tijdbesparende voorbeeldexperimenten, R- en Python-pakketten en eersteklas algoritmen van Microsoft-ondernemingen als Xbox en Bing kunt gebruiken en hoe u eigen R- en Python-code kunt gebruiken. Ook leert u hoe u uw experimenten kunt delen, zodat anderen kunnen doorgaan waar u bent gestopt.

Doelgroep

Data Solutions Specialist

Persoonlijk advies?

Onderwerpen

  • Data Science
  • Algoritmes
  • Machine Learning
  • Azure Machine Learning

Planning & Prijs

Ervaringen

ervaringen verzameld via Logo Springtest

Lucienne Groenendaal

Secretarieel medewerkster

"Training was prima, goede tips gekregen met af en toe een grap en grol. Locatie was prima, goed verzogd vwb koffie/thee, fruit en koekje. Mensen ook zeer vriendelijk. Lunch was perfect en zeer uitgebreid."

9

Ariana Scheepers

"De cursus was goed, en de verzorging ook!Ik heb er veel van opgestoken! De lokatie in Nieuwegein is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus dat is prettig. Tot een volgenden keer."

10

Eric Pos

Procesbeheerder bij Gemeente Amersfoort

"Ik vond de training erg leerzaam. De inhoud was van een hoog niveau en de docent was goed thuis in de materie. Ik stel het vooral op prijs dat er diep op de concepten werd ingegaan."

9
Betalen op later moment
Schrijf je eerst in en betaal later op rekening of met de Groeikaart.
8,3 gemiddeld op Springest
Meer dan 450 cursisten deelden hun ervaring.
Pageloader
De cursus is toegevoegd aan jouw favorieten.

Jouw favorieten kun je bekijken via je profiel (deze vind je in het menu bovenaan de website).

Kunnen wij je helpen?

Laat jouw telefoonnummer of e-mailadres achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.


Cursus: Microsoft Azure Machine Learning


E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerking of vraag


Meer weten

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over deze cursus.


Cursus: Microsoft Azure Machine Learning

Wij helpen je graag

Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Microsoft Azure Machine LearningOnderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid