Mannelijk Leiderschap en Kracht

Mannelijk Leiderschap en Kracht(Partnercursus)

Algemeen

Sta als man in je kracht en in verbinding met je omgeving
3-daagse training die je in contact brengt met alle aspecten van je mannelijke energie

Mannelijk Leiderschap
In deze 3-daagse training staat verantwoordelijkheid nemen voor jouw (werk)leven centraal. Neem plek in, vergroot je stevigheid, pak de energie die hoort bij een man. In de dagelijkse werkomgeving wordt er van alles verwacht en hoe houd je de focus en zorg je -in verbinding met anderen- dat je vol in je kracht blijft? De training Mannelijk Leiderschap en Kracht brengt je weer terug in contact met alle aspecten van mannelijke energie en hoe je die toepast in de moderne werkomgeving.

Waarom deze training?
Verantwoordelijkheid nemen, doe je dat vanuit je hoofd, vanuit je hart of op een andere manier? Je krijgt de mogelijkheid om hiermee te experimenteren en te ontdekken wat jouw rol is. Durf je jouw levenskracht en passie geheel uit te leven om bewust toegang te krijgen tot jouw leiderskwaliteiten? De training maakt dat je je steviger wortelt in je man-zijn, meer je eigen weg gaat en duidelijker bent in je communicatie. Met respect en in verbinding.

In de training onderzoek je je eigen man-zijn in een groep met andere mannen. Welke beelden over man-zijn heb je meegekregen van je vader? Je moeder? Van anderen? Welke wil je echt tot de jouwe rekenen? En houd je je emoties voor jezelf en moeten anderen er maar naar raden? Kortom: Wil je meer tot je recht komen en met een open hart in je kracht staan? Dan is deze training iets voor jou!

Manier van werken
De dagen zijn gericht op de praktijk: tegen welke zaken loop je nu aan? Wat weerhoudt je om die dingen te gaan doen die je werkelijk wilt gaan doen? We zetten verschillende werkmethodes in om tot handelen, rust, heling en bewustzijn te komen. We maken bijvoorbeeld gebruik van Mannelijke Archetypen, NLP, TA, Systemisch werk, groepsdynamica lichaamswerk en deelronden. De trainers zijn Herman Cornet en Remco Holstege. Herman heeft jarenlange ervaring in het geven van leiderschapstrainingen en trainingen voor mannen. Remco is zeer ervaren in systemisch werk en persoonlijk proceswerk.

Wat levert het op?
Deze training:

  • vergroot je innerlijke stevigheid en impact in groepen;
  • laat je contact maken met andere aspecten van mannelijk leiderschap dan je gewend bent;
  • brengt je personal power naar een volgend niveau.

Doelgroep

De training is voor alle mannen die in een zakelijke omgeving (en in de rest van hun leven) nog meer in hun kracht willen staan.

Bijzonderheden

Let op: afwijkende cursustijden van 09.30 tot 17:30 uur.
Persoonlijk advies?

Onderwerpen

  • Levenskracht
  • Persoonlijk Leiderschap
  • Communicatie
  • Archetypen Man
  • Zelfvertrouwen

Planning & Prijs

Ervaringen

ervaringen verzameld via

Lucienne Groenendaal

Secretarieel medewerkster

"Training was prima, goede tips gekregen met af en toe een grap en grol. Locatie was prima, goed verzogd vwb koffie/thee, fruit en koekje. Mensen ook zeer vriendelijk. Lunch was perfect en zeer uitgebreid."

9

Ariana Scheepers

"De cursus was goed, en de verzorging ook!Ik heb er veel van opgestoken! De lokatie in Nieuwegein is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus dat is prettig. Tot een volgenden keer."

10

Eric Pos

Procesbeheerder bij Gemeente Amersfoort

"Ik vond de training erg leerzaam. De inhoud was van een hoog niveau en de docent was goed thuis in de materie. Ik stel het vooral op prijs dat er diep op de concepten werd ingegaan."

9
Betalen op later moment
Schrijf je eerst in en betaal later op rekening of met de Groeikaart.
8,3 gemiddeld op Springest
Meer dan 450 cursisten deelden hun ervaring.
Loading...
De cursus is toegevoegd aan jouw favorieten.

Jouw favorieten kun je bekijken via je profiel (deze vind je in het menu bovenaan de website).

Kunnen wij je helpen?

Laat jouw telefoonnummer of e-mailadres achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.


Cursus: Mannelijk Leiderschap en Kracht


E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerking of vraag


Meer weten

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over deze cursus.


Cursus: Mannelijk Leiderschap en Kracht

Wij helpen je graag

Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Mannelijk Leiderschap en KrachtOnderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Loading...
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid