Managing Benefits Foundation

Algemeen

Deze cursus hebben we niet meer in ons assortiment maar nog wel andere cursussen, bijvoorbeeld:

Vervolgcursussen

De methodiek Managing Benefits leert organisaties hoe zij de gewenste baten kunnen identificeren, waarderen, plannen en realiseren, om zeker te stellen dat de hieraan gekoppelde investeringen ook daadwerkelijk renderen. Ook wordt aandacht besteed aan factoren die het managen van baten in de alledaagse praktijk kunnen belemmeren. De trainer is een ervaren verandermanager die Managing Benefits pragmatisch behandelt. De uitleg van de methodiek wordt afgewisseld door praktijkgerichte en examengerichte opdrachten.

Best mogelijke voorbereiding

Deze Managing Benefits Training is een training die een volledig beeld geeft van alle aspecten van Managing Benefits. Het is dé voorbereiding op het Managing Benefits Foundation Examen.

Baten in kaart brengen

Veel organisaties stoeien met het managen van strategische veranderingen; Om veranderingen succesvol door te voeren dient een organisatie al meer dan behoorlijke capaciteiten te ontwikkelen in programma- en projectmanagement voor de realisatie van de verandering. Daarnaast bestaat de uitdaging uit het verzilveren van de baten welke als gevolg van deze reactie kunnen worden gerealiseerd.

Het in kaart brengen van deze baten, het definiëren en laten realiseren van de benodigde veranderingen en het daadwerkelijk realiseren van de baten blijkt voor vele organisaties een zeer lastige uitdaging. De methodiek Managing Benefits TM leert organisaties hoe zij de gewenste baten kunnen identificeren, waarderen, plannen en realiseren, om zeker te stellen dat de hieraan gekoppelde investeringen ook daadwerkelijk renderen.

E-learning

Deelnemers krijgen toegang tot onze unieke E-learning omgeving waarin alle relevante onderwerpen worden behandeld. Door het gebruik van de E-learning omgeving kunnen wij tijdens de bijeenkomsten voldoende aandacht besteden aan de praktische toepassing. Deelnemers dienen rekening te houden met circa 10 uur begeleide zelfstudie.

E-learning stelt deelnemers in staat om zelf de diepgang van de studie te bepalen en een kennisniveau te bereiken dat aanzienlijk verder en dieper gaat dan nodig voor het foundation examen. Door de combinatie met E-learning gaat deze training dieper en breder in op de toepassing van de methodiek dan vergelijkbare trainingen.

Doelgroep

Deze training is geschikt voor iedereen die te maken heeft met investeringen in veranderingen in een organisatie. Hieronder vallen b.v. portfoliomanagers, opdrachtgevers van programma’s en projecten, strategische planners, verander-adviseurs, project en programmamanagers, opstellers van business cases en zij die deze moeten beoordelen en/of meten, en medewerkers van portfolio-, programma- of projectbureaus die betrokken zijn bij het in kaart brengen, kwantificeren, meten en evalueren van baten.

Voorkennis

Onderstaande voorkennis is vereist:

De deelnemers hebben tenminste een HBO denk- en werkniveau. Enige kennis van Management of Portfolios®, en/of MSP® (programma management) is wenselijk.

Onderstaande voorkennis wordt beschouwd als een pre:

MSP® Foundation of vergelijkbare kennis.

Bijzonderheden

  • Je ontvangt bij deze training : een boek, cursusmaterialen, online examentraining en e-Learning
  • Het examen is niet bij de trainingsprijs inbegrepen, als je examen wilt doen boek dan het Managing Benefits Foundation online examen
Persoonlijk advies?

Onderwerpen

  • Inleiding Managing Benefits
  • De principes van Managing Benefits
  • De Managing Benefits life cycle
  • De Managing Benefits rollen en producten
  • Managing Benefits implementeren
  • Managing Benefits en Portfolio Management
  • E-learning

Planning & Prijs

Ervaringen

ervaringen verzameld via Logo Springtest

Lucienne Groenendaal

Secretarieel medewerkster

"Training was prima, goede tips gekregen met af en toe een grap en grol. Locatie was prima, goed verzogd vwb koffie/thee, fruit en koekje. Mensen ook zeer vriendelijk. Lunch was perfect en zeer uitgebreid."

9

Ariana Scheepers

"De cursus was goed, en de verzorging ook!Ik heb er veel van opgestoken! De lokatie in Nieuwegein is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus dat is prettig. Tot een volgenden keer."

10

Eric Pos

Procesbeheerder bij Gemeente Amersfoort

"Ik vond de training erg leerzaam. De inhoud was van een hoog niveau en de docent was goed thuis in de materie. Ik stel het vooral op prijs dat er diep op de concepten werd ingegaan."

9
Betalen op later moment
Schrijf je eerst in en betaal later op rekening of met de Groeikaart.
8,3 gemiddeld op Springest
Meer dan 450 cursisten deelden hun ervaring.
Pageloader
De cursus is toegevoegd aan jouw favorieten.

Jouw favorieten kun je bekijken via je profiel (deze vind je in het menu bovenaan de website).

Kunnen wij je helpen?

Laat jouw telefoonnummer of e-mailadres achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.


Cursus: Managing Benefits Foundation


E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerking of vraag


Meer weten

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over deze cursus.


Cursus: Managing Benefits Foundation

Wij helpen je graag

Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Managing Benefits FoundationOnderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid