Loopbaankompas(Partnercursus)

Algemeen

Regie over je toekomst
Workshop voor mensen die met een missie het werk gaan doen wat ze echt willen!

Hoe doe jij wat je wilt, hoe pak jij de regie?
De workshop Loopbaankompas, regie op je toekomst! is een 3 daagse workshop waarin je wordt uitgedaagd om zelf méér richting te geven aan je eigen loopbaan en je persoonlijke ontwikkeling. De deelnemers werken individueel aan het uitwerken van hun volgende stap, waarbij eenieder gesteund wordt in het proces vanuit de gehele groepsdynamiek en door de trainers. De training verbindt persoonlijke focus met de inspiratie en uitdaging van een groep. Aan het einde van het traject zal je ervaren dat je belangrijke stappen op jouw weg al hebt gezet.

Doen wat je wilt en willen wat je doet!!
Komt de laatste tijd bij jou weleens de vraag op wat een volgende stap in je carrière kan zijn? Zou je effectiever willen zijn in je communicatie en in wat je bereikt? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Is er iets wat je tegenhoudt om deze stap daadwerkelijk te maken? Weet je niet goed hoe, weet je niet wat je wilt? Hoe zou het je helpen om inzicht te krijgen in je kwaliteiten en je sterke kanten? Kortom, ben je op zoek naar een nieuwe flow in je professionele loopbaan? Start dan met deze workshop. Want wil jij ook gaan doen wat je wilt? En willen wat je doet? De workshop helpt je om zicht te krijgen op jouw volgende stap!

Richting krijgen vauit vier vragen
Tijdens de workshop staan vier vragen centraal: wie ben ik?, wat kan ik?, wat wil ik?, en hoe pak ik het aan? Middels opdrachten en zelfanalyse krijg je inzicht in je talenten, je kwaliteiten en je ambities op het gebied van werk.

Het resultaat aan het einde van de workshop en de coaching is dat je:

 • in staat bent om persoonlijke loopbaandoelstellingen helder te formuleren;
 • je meer bewust bent van versterkende en beperkende overtuigingen over je eigen loopbaan en mobiliteit;
 • scherper zicht krijgt op wat je in je werk motiveert en energie oplevert;
 • in beeld krijgt welke belangrijke kernkwaliteiten je in huis hebt en dat je ontdekt waar je ontwikkelingsbehoefte ligt;
 • in staat bent om jezelf te inspireren en om je doelstellingen en plannen die je hebt om te zetten in focus en concrete daden.

Afronden met een actieplan
Aan het einde van de driedaagse workshop maak je een actieplan ‘Loopbaankompas’. In dit actieplan beschrijf je de volgende stappen op weg naar… jouw doel in je loopbaan!
Bovendien noteer je al je inzichten en leerervaringen in het unieke werkboek Loopbaankompas.

Doelgroep

Voor iedereen die zichzelf (en daarmee ook anderen) meer mogelijkheden wil bieden. Medewerkers die toe zijn aan een nieuwe stap in hun loopbaan, iedereen die op zakelijk en persoonlijk gebied wil groeien in een gelijkgestemde groep!

Bijzonderheden

 • Let op: afwijkende cursustijden van 09.30 tot 17:30 uur.
 • De workshop is opgebouwd uit 3 afzonderlijke trainingsdagen. Het is mogelijk om bij de workshop ook 2 individuele coachingsgesprekken te hebben. Deze zijn apart bij te boeken.
Persoonlijk advies?

Onderwerpen

 • Wie ben ik? – Wat wil ik – Wat kan ik?
 • Hoe pak ik dit aan?
 • Concreet voor mijn loopbaan
 • Inzicht in talenten, kwaliteiten en ambities
 • Actie

Planning & Prijs

Ervaringen

ervaringen verzameld via Logo Springtest

Lucienne Groenendaal

Secretarieel medewerkster

"Training was prima, goede tips gekregen met af en toe een grap en grol. Locatie was prima, goed verzogd vwb koffie/thee, fruit en koekje. Mensen ook zeer vriendelijk. Lunch was perfect en zeer uitgebreid."

9

Ariana Scheepers

"De cursus was goed, en de verzorging ook!Ik heb er veel van opgestoken! De lokatie in Nieuwegein is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus dat is prettig. Tot een volgenden keer."

10

Eric Pos

Procesbeheerder bij Gemeente Amersfoort

"Ik vond de training erg leerzaam. De inhoud was van een hoog niveau en de docent was goed thuis in de materie. Ik stel het vooral op prijs dat er diep op de concepten werd ingegaan."

9
Betalen op later moment
Schrijf je eerst in en betaal later op rekening of met de Groeikaart.
8,3 gemiddeld op Springest
Meer dan 450 cursisten deelden hun ervaring.
Pageloader
De cursus is toegevoegd aan jouw favorieten.

Jouw favorieten kun je bekijken via je profiel (deze vind je in het menu bovenaan de website).

Kunnen wij je helpen?

Laat jouw telefoonnummer of e-mailadres achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.


Cursus: Loopbaankompas


E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerking of vraag


Meer weten

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over deze cursus.


Cursus: Loopbaankompas

Wij helpen je graag

Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

LoopbaankompasOnderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid