Leiderschap, Visie en Communicatie (3- daagse NLP)

Leiderschap, Visie en Communicatie (3- daagse NLP)(Partnercursus)

Algemeen

De diepte in voor meer inzicht in jezelf
Traject van training en persoonlijke coaching, dat je zelfinzicht en mogelijkheden vergroot.

Leiderschap, Visie en Communicatie
Hoe vergroot jij je impact op je omgeving?
Professionals, managers en ondernemers kennen de uitdaging van de verschillen tussen leiderschap, management en visie. Hoe weet je welke rol het best past en hoe komt dat tot uiting in wat je doet? En hoe verhouden zich je taken tot je persoonlijkheid en wat je wilt bereiken? In de waan van de dag gebeurt het weleens dat mensen vergeten wat ze zelf willen bereiken of zijn ze vooral bezig met wat anderen willen. Zo ontstaat er ‘moeten’ in plaats van ‘willen’ naar eigen visie. Dan komt de energie tot stilstand in plaats van dat er flow is. Het ordenen van je eigen denkbeelden en gevoelens rondom deze thema’s helpt je om met energie te bouwen aan datgene wat belangrijk is voor jou. En begrip van je communicatie (met jezelf en anderen) kan helpen hier vorm aan te geven. Leiderschap, visie en communicatie beginnen immers altijd bij jezelf.

Praktische instrumenten: veel doen
In deze 3-daagse training ben je meer dan welkom een verfrissende douche van ideeën te komen nemen. We gaan intensief aan de slag met praktische instrumenten die inzicht in jezelf en je communicatie opleveren. Je krijgt daardoor een heel helder beeld over jouw leiderschap en visie: wat je ten diepste wilt en hoe je acties daar positief aan kunnen bijdragen. Dat je scherper weet wat je lijn (visie) is en preciezer datgene doet wat bij die lijn past.

Deep dive
Werken aan je communicatie en leiderschap vergt wat, inzicht krijgen en leren dat je het anders kan doen. Om het anders te kúnnen doen heb je onder water te duiken. Bij JBBX onderzoek je vooral datgene wat achter gedrag, oftewel onder water, zit. Boven water is je gedrag en je communicatie zichtbaar. Wat onder water zit is minder zichtbaar, maar daar moet je wel zijn om iets effectief en blijvend (anders) aan te pakken.

Direct aan de slag
Na dit traject kun je direct aan de slag met de door jou zelf verkregen inzichten, zodat je onmiddellijk een wezenlijke en gewenste verandering kunt gaan inzetten.

Investeren in eigen potentieel
Uitgebreid onderzoek heeft uitgewezen dat we veel van ons potentieel niet gebruiken en dat dit komt doordat we onszelf tegenhouden. Dit doen we door onze overtuigingen te onderzoeken: welke helpen je vooruit en welke zitten je in de weg? Met NLP leer je over hoe je overtuigingen kunt veranderen, daar waar jij dat nodig vindt.

Dus, stel dat je op deze manier je mogelijkheden gaat verruimen, je communicatie verbetert en je talenten en drive je tot veel ruimere keuzes brengen? Dat je (nog) meer gaat doen wat je echt leuk vindt in je werk? Hoe positief zou dit uitwerken op jezelf en voor de mensen om je heen? En welke invloed zou dat hebben op je werk en het bereiken van je doelen?

Doel

 • Wat levert deze training je op? Onder andere:
 • Inzicht in je eigen leiderschap, doelen en hoe je daar gaat komen: je Persoonlijke Visie.
 • Flow kunnen creëren bij jezelf en in communicatie met anderen.
 • Het (her)vinden van de motivatie om daar consequent naar te handelen.
 • Inzicht in en sturing van je eigen gedrag en dat van anderen.
 • Inzicht in verschillende golflengtes – die van jou en die van anderen – zodat je beter weet wat je wilt en dat ook weet over te brengen.
 • Bewustzijn hoe je fysiologie een energiebron en belangrijk instrument is in communicatie.
 • Congruent gedrag herkennen en effectief gebruiken.
 • Echte verbindingen aangaan met je doel of je klant zodat je je omgeving mee krijgt voor je idee.
 • Doelgericht handelen, in lijn met wat je echt wilt (Persoonlijke Visie).

Doelgroep

Deze driedaagse training is voor iedereen die het belangrijk vindt de tijd te nemen voor een check-up. Voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen en daarmee meer uit werk en persoonlijk leven wil halen en een aantal eigen ontwikkelstappen wil maken.

Bijzonderheden

Let op: afwijkende cursustijd van 09.30 tot 17:30 uur.
Persoonlijk advies?

Onderwerpen

 • Effectieve communicatie: mindset
 • De kracht van doelen
 • Kracht van taal: hoe het zo overkomt zoals jij het wilt.
 • Drijfveren, voorkeuren en motivatie
 • Authentiek Leiderschap: vanuit jezelf je wereld scheppen

Planning & Prijs

Ervaringen

ervaringen verzameld via Logo Springtest

Lucienne Groenendaal

Secretarieel medewerkster

"Training was prima, goede tips gekregen met af en toe een grap en grol. Locatie was prima, goed verzogd vwb koffie/thee, fruit en koekje. Mensen ook zeer vriendelijk. Lunch was perfect en zeer uitgebreid."

9

Ariana Scheepers

"De cursus was goed, en de verzorging ook!Ik heb er veel van opgestoken! De lokatie in Nieuwegein is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus dat is prettig. Tot een volgenden keer."

10

Eric Pos

Procesbeheerder bij Gemeente Amersfoort

"Ik vond de training erg leerzaam. De inhoud was van een hoog niveau en de docent was goed thuis in de materie. Ik stel het vooral op prijs dat er diep op de concepten werd ingegaan."

9
Betalen op later moment
Schrijf je eerst in en betaal later op rekening of met de Groeikaart.
8,3 gemiddeld op Springest
Meer dan 450 cursisten deelden hun ervaring.
Pageloader
De cursus is toegevoegd aan jouw favorieten.

Jouw favorieten kun je bekijken via je profiel (deze vind je in het menu bovenaan de website).

Kunnen wij je helpen?

Laat jouw telefoonnummer of e-mailadres achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.


Cursus: Leiderschap, Visie en Communicatie (3- daagse NLP)


E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerking of vraag


Meer weten

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over deze cursus.


Cursus: Leiderschap, Visie en Communicatie (3- daagse NLP)

Wij helpen je graag

Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Leiderschap, Visie en Communicatie (3- daagse NLP)Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid