Lean in One Day(Partnercursus)

Wist je dat….

Vijfhart is verkozen tot opleider van het jaar door Computable

Algemeen

´Lean in One Day´ biedt een hands-on aanpak van de leerstof. Nadat je de basisprincipes kent, wordt je uitgedaagd deze direct toe te passen. Hierbij gaan theorie en praktijk hand in hand. De training zet je in beweging en stimuleert je om na te denken over de waarde voor de klant en jouw rol en waarde in een proces. En daarmee ook vooral los te komen van het denken in afdelingen en losse taken. Zo wordt de term ‘Lean’ concreet en toepasbaar. Ook laten we zien wat er bij de invoering van Lean komt kijken en wisselen we graag ervaringen uit.

Theorie ontmoet praktijk
De rode draad in de training is een praktijkcase van de firma ‘Get Real’ verzekeringen. Get Real is een verzekeraar met meerdere afdelingen die het allemaal druk hebben. Offertes, mutaties en schades van klanten moeten correct en tijdig worden afgehandeld. Al snel blijkt dat het niet goed gaat met Get Real. Er wordt geen geld verdiend, de service is slecht en de klanten zijn ontevreden. Als u voldoende Lean kennis hebt opgedaan, gaat u met andere deelnemers aan de slag om het tij te keren bij Get Real. De gevolgen van uw procesverbeteringen worden direct zichtbaar. Zo krijgt u de kans om u snel de theorie eigen te maken en meteen in praktijk toe te passen. U zult ontdekken dat harder werken op den duur niet helpt, maar slimmer werken wel. Goed zicht op de eigen bijdrage aan het totale proces en ontdekken hoe de klant het ervaart, daar draait het om.

Doel

  • Na deze training ben je in staat om bedrijfsprocessen te analyseren. Je herkent knelpunten binnen processen en na deze training ben je voldoende gemotiveerd om daar structureel mee aan de slag te gaan. Je kan waarde toevoegen voor de klant.

Doelgroep

Deze training is geschikt voor iedereen die meer wil weten over Lean en voor eenieder die wil nadenken over de waarde voor de klant en zijn of haar rol in het proces. Je zal leren om sneller en efficiënter te werken.

Persoonlijk advies?

Onderwerpen

  • History van Lean
  • Principes van Lean Management
  • De Lean fasen, value, value Stream, flow, pull, perfection.

Planning & Prijs

Pageloader
Alle prijzen zijn excl. BTW.
Meer informatie over incompany of maatwerk
Cursus: Lean in One Day

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over de incompany- en maatwerkmogelijkheden van deze cursus.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Wil je meer informatie ontvangen, een vrijblijvende offerte ontvangen of een brochure van deze cursus downloaden? Vul onderstaande gegevens in en je ontvangt de brochure of informatie binnen één werkdag.


Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

Ervaringen

ervaringen verzameld via Logo Springtest

Lucienne Groenendaal

Secretarieel medewerkster

"Training was prima, goede tips gekregen met af en toe een grap en grol. Locatie was prima, goed verzogd vwb koffie/thee, fruit en koekje. Mensen ook zeer vriendelijk. Lunch was perfect en zeer uitgebreid."

9

Ariana Scheepers

"De cursus was goed, en de verzorging ook!Ik heb er veel van opgestoken! De lokatie in Nieuwegein is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus dat is prettig. Tot een volgenden keer."

10

Eric Pos

Procesbeheerder bij Gemeente Amersfoort

"Ik vond de training erg leerzaam. De inhoud was van een hoog niveau en de docent was goed thuis in de materie. Ik stel het vooral op prijs dat er diep op de concepten werd ingegaan."

9
Betalen op later moment
Schrijf je eerst in en betaal later op rekening of met de Groeikaart.
8,3 gemiddeld op Springest
Meer dan 450 cursisten deelden hun ervaring.
Pageloader
De cursus is toegevoegd aan jouw favorieten.

Jouw favorieten kun je bekijken via je profiel (deze vind je in het menu bovenaan de website).

Kunnen wij je helpen?

Laat jouw telefoonnummer of e-mailadres achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.


Cursus: Lean in One Day


E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerking of vraag


Meer weten

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over deze cursus.


Cursus: Lean in One Day

Wij helpen je graag

Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Lean in One DayOnderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid