Java Architectuur

Wist je dat….

…wij ook cursussen incompany of als maatwerk kunnen verzorgen. Wil je meerdere medewerkers binnen jouw organisatie opleiden? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

Algemeen

In deze 4-daagse klassikale Java architect training leer je de belangrijkste technieken, standaarden, principes en best-practices op het gebied van Java architectuur en design. Na afloop kun je een complexe Java architectuur opzetten. Je krijgt een overzicht van de (technologische) keuzes en kunt volgens verschillende architectuurstijlen een Java applicatie ontwikkelen.

Tijdens de training oefenen we om de theorie toe te passen in praktische cases. Hierdoor krijg je een goed overzicht van de verschillende beschikbare technieken in de Java wereld. Zo kun jij straks de juiste keuzes maken in jouw eigen projecten.

Doel

 • Na afloop van deze training heb je een goed overzicht van alle keuze mogelijkheden om een complexe Java architectuur op te zetten. Deze training geeft niet alleen een overzicht van de verschillende technieken, maar gaat vooral ook dieper in op de voor en nadelen van de verschillende keuzes.
 • Deze training is een goede eerste stap richting de Oracle certificering tot Certified Master, Java EE 6 Enterprise Architect certificering. Wij adviseren om tevens de trainignen Design Patterns in Java en Object georiënteerde analyse en design te volgen.

Doelgroep

Voor jou geschikt? Als je betrokken bent bij het ontwerp en de realisatie van een Java applicatie (architect, ontwerper en programmeur), dan is deze Java software architectuur training echt iets voor jou!Deze training is een goede eerste stap richting de Oracle certificering tot Certified Master, Java EE 6 Enterprise Architect certificering. Wij adviseren om tevens de trainingen Design Patterns in Java en Object georiënteerde analyse en design te volgen.

Voorkennis

Onderstaande voorkennis is vereist:

Java EE 6/7 of vergelijkbare kennis.
Java 7 Programming Language deel 1 of vergelijkbare kennis.
Design Patterns in Java of vergelijkbare kennis.
Java 7 Programming Language deel 2 of vergelijkbare kennis.
Object georiënteerde analyse en design met UML of vergelijkbare kennis.

Bijzonderheden

Bij de training ontvang je toegang tot onze elektronische leeromgeving mijn.vijfhart.nl. Hier vind je al het benodigde trainingsmateriaal.
Persoonlijk advies?

Onderwerpen

We behandelen in deze training alle belangrijke keuzes die je maakt tijdens het opzetten van de architectuur van een Java applicatie. We beginnen met het opstellen van de architectuur requirements en de mogelijke architectuurstijlen en principes. Daarna kijken we per laag (presentatie, service, domain, data access en integratie laag) naar de gewenste functionaliteit voor de betreffende laag en de beschikbare standaarden, frameworks en technieken. Zo implementeren we de gewenste functionaliteit. Bekijk hieronder alle lesonderwerpen van deze software architectuur training.

 • Java architectuur overzicht
 • Activiteiten van de software architect
 • Architectuur principes
 • Documenteren van architectuur
 • Architectuur requirements
 • Architectuur stijlen
 • Architectuur van de presentatie laag
 • Architectuur van de service laag
 • Architectuur van de data access laag
 • Architectuur van de integratie laag
 • Security architectuur
 • Clustering architectuur
 • Implementatie van de architectuur

Planning & Prijs

Loading...
Alle prijzen zijn excl. BTW.
Meer informatie over incompany of maatwerk
Cursus: Java Architectuur

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over de incompany- en maatwerkmogelijkheden van deze cursus.

E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerking of vraag


Wil je meer informatie ontvangen, een vrijblijvende offerte ontvangen of een brochure van deze cursus downloaden? Vul onderstaande gegevens in en je ontvangt de brochure of informatie binnen één werkdag.


Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

Ervaringen

ervaringen verzameld via

Lucienne Groenendaal

Secretarieel medewerkster

"Training was prima, goede tips gekregen met af en toe een grap en grol. Locatie was prima, goed verzogd vwb koffie/thee, fruit en koekje. Mensen ook zeer vriendelijk. Lunch was perfect en zeer uitgebreid."

9

Ariana Scheepers

"De cursus was goed, en de verzorging ook!Ik heb er veel van opgestoken! De lokatie in Nieuwegein is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus dat is prettig. Tot een volgenden keer."

10

Eric Pos

Procesbeheerder bij Gemeente Amersfoort

"Ik vond de training erg leerzaam. De inhoud was van een hoog niveau en de docent was goed thuis in de materie. Ik stel het vooral op prijs dat er diep op de concepten werd ingegaan."

9
Betalen op later moment
Schrijf je eerst in en betaal later op rekening of met de Groeikaart.
8,3 gemiddeld op Springest
Meer dan 450 cursisten deelden hun ervaring.
Loading...
De cursus is toegevoegd aan jouw favorieten.

Jouw favorieten kun je bekijken via je profiel (deze vind je in het menu bovenaan de website).

Kunnen wij je helpen?

Laat jouw telefoonnummer of e-mailadres achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.


Cursus: Java Architectuur


E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerking of vraag


Meer weten

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over deze cursus.


Cursus: Java Architectuur

Wij helpen je graag

Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Java Architectuur


E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerking of vraag

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Loading...
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid