ITIL® V3 Foundation naar ITIL®4 Bridge inclusief Examenvoucher

ITIL® V3 Foundation naar ITIL®4 Bridge inclusief Examenvoucher

Klassikaal + virtueel = hybride

Staat de klassikale cursus tegelijkertijd gepland met de virtuele cursus? Dan kun je ervan uitgaan dat wij deze training hybride geven. Dit betekent dat je tussentijds kunt switchen van klassikaal naar virtueel en andersom.

Lees meer.

Algemeen

IT-diensten gaan allang niet meer over technologie alleen. Het gaat uiteindelijk om de juiste informatie op het juiste moment op de juiste plaats om een goede veilige bedrijfsvoering te kunnen doen en daarmee waarde te creëren voor de klant. Maar hoe doe je dat nou? ITIL V3 heeft met het Service Lifecycle gedachtegoed een goede aanzet gemaakt, maar de wereld om ons heen staat ook niet stil. Agile, Scrum, DevOps, cloud-services zijn allemaal ontwikkelingen waar we mee te maken krijgen. Axelos heeft met de ontwikkeling van ITIL V4 op deze ontwikkelingen ingespeeld en het samen met de klant en andere ICT-Partners leveren van waarde centraal gesteld.

Deze ITIL V3 Foundation naar ITIL4 Foundation Bridge training neemt je als ITIL V3 cursist mee in de veranderende wereld. Processen zijn geen processen maar Practices (hoe doe je het nou echt en juist?). Hoe lever je nou waarde en wat is daarvoor nodig? Hoe organiseer je nou een samenwerkingsverband met vele partijen?

Allemaal vragen waar ITIL V4 antwoord op kan geven. Daarom richt deze Bridge zich voornamelijk op de veranderingen van ITIL V4 ten opzichte van ITIL V3: Het Service Value System, De servicewaardeketen (Service Value Chain), de richtinggevende principes, de vier dimensies van Service Management (de 4P’s van Service Design in een nieuw jasje), en de veranderingen in de processen.

Deze ITIL® V3 Foundation naar ITIL®4 Bridge training bereidt je voor op het Nederlandstalige ITIL®4 Foundation examen. Het examen zelf is echter geen onderdeel van de training. Je ontvangt een examenvoucher waarmee je binnen 6 maanden op een zelf te kiezen tijdstip en locatie – thuis of op je werk – online examen kan doen.

Doelgroep

Voor iedereen die minimaal ITIL V3 2011 gecertificeerd is (en nog vers in het geheugen zit) en wil weten wat ITIL4 te bieden heeft.

Voorkennis

Onderstaande voorkennis is vereist:

ITIL®v3 Foundation inclusief Examenvoucher of vergelijkbare kennis.

Bijzonderheden

  • Bij de training ontvang je toegang tot onze electronische leeromgeving mijn.vijfhart.nl. Hier vind je al het benodigde cursusmateriaal.
  • Het cursusmateriaal van deze cursus is veelal digitaal. Om optimaal gebruik te kunnen maken van het cursusmateriaal adviseren we je om een eigen device (laptop, tablet) mee te nemen. Dit is echter alleen een advies, geen noodzaak.
  • Naast de leeromgeving ontvang je de ITIL® 4 - Pocket Guide (Engels)
  • Het examen is geen onderdeel van de training zelf. Je krijgt bij deze training een examenvoucher. Hiermee kun je het examen inplannen wanneer het jou uitkomt.
Persoonlijk advies?

Mirza Osmanagic

Accountmanager

Onderwerpen

  • De ITIL kijk op waarde en co-creatie
  • Het Service Value System
  • De ITIL richtinggevende principes
  • De servicewaardeketen (Service Value Chain)
  • De ITIL Practices en de veranderingen t.o.v. ITIL V3

Planning & Prijs

Pageloader
Alle prijzen zijn excl. BTW.
Meer informatie over incompany of maatwerk
Cursus: ITIL® V3 Foundation naar ITIL®4 Bridge inclusief Examenvoucher

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over de incompany- en maatwerkmogelijkheden van deze cursus.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Wil je meer informatie ontvangen, een vrijblijvende offerte ontvangen of een brochure van deze cursus downloaden? Vul onderstaande gegevens in en je ontvangt de brochure of informatie binnen één werkdag.


Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

Ervaringen

ervaringen verzameld via Logo Springtest

Lucienne Groenendaal

Secretarieel medewerkster

"Training was prima, goede tips gekregen met af en toe een grap en grol. Locatie was prima, goed verzogd vwb koffie/thee, fruit en koekje. Mensen ook zeer vriendelijk. Lunch was perfect en zeer uitgebreid."

9

Ariana Scheepers

"De cursus was goed, en de verzorging ook!Ik heb er veel van opgestoken! De lokatie in Nieuwegein is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus dat is prettig. Tot een volgenden keer."

10

Eric Pos

Procesbeheerder bij Gemeente Amersfoort

"Ik vond de training erg leerzaam. De inhoud was van een hoog niveau en de docent was goed thuis in de materie. Ik stel het vooral op prijs dat er diep op de concepten werd ingegaan."

9
Betalen op later moment
Schrijf je eerst in en betaal later op rekening of met de Groeikaart.
8,3 gemiddeld op Springest
Meer dan 450 cursisten deelden hun ervaring.
Pageloader
De cursus is toegevoegd aan jouw favorieten.

Jouw favorieten kun je bekijken via je profiel (deze vind je in het menu bovenaan de website).

Kunnen wij je helpen?

Laat jouw telefoonnummer of e-mailadres achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.


Cursus: ITIL® V3 Foundation naar ITIL®4 Bridge inclusief Examenvoucher


E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerking of vraag


Meer weten

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over deze cursus.


Cursus: ITIL® V3 Foundation naar ITIL®4 Bridge inclusief Examenvoucher

Wij helpen je graag

Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

ITIL® V3 Foundation naar ITIL®4 Bridge inclusief ExamenvoucherOnderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid