Introductie Testen (Virtueel)

Introductie Testen (Virtueel)(Partnercursus)

Algemeen

Tijdens deze eendaagse opleiding maakt u kennis met de essenties van het vakgebied testen. De opleiding geeft een introductie op testen in het algemeen en gestructureerd testen in het bijzonder – primair volgens de aanpakken ISTQB® en TMap NEXT®. De onderwerpen die aan bod komen zijn zeer geschikt voor het verkrijgen en vergroten van awareness rondom testen. Daarnaast vormen de onderwerpen belangrijke voorkennis voor diegenen die zich verder in het testvak willen verdiepen.

Praktijkcase
Een praktijkcase vormt de rode draad in deze opleiding. Deze case dient ter illustratie van de behandelde onderwerpen. Ook wordt op basis van de case een aantal opdrachten gemaakt.

Doel

  • De opleiding gaat in op het kader en belang van testen. Er wordt een toelichting gegeven op: wat onder testen wordt verstaan, waarom testen nodig is, wat testen oplevert, wat de plaats van testen is en wat gestructureerd testen is en waarom dat zo belangrijk is. Verschillende aspecten van testen volgens de testmethoden ISQTB en TMap NEXT passeren de revue aan de hand van diverse belangrijke aandachtgebieden van een testproces, zoals opdrachtgeverschap, teststrategie, testprocesbeheer, bevindingenbeheer, testgevalontwerp en testomgevingen.

Doelgroep

Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij het opzetten, leiden en uitvoeren van testprojecten, zoals Testers, Testconsultants, Testcoördinatoren, Testmanagers en Testcentrum Managers. De in deze opleiding behandelde onderwerpen vormen een deel van de verplichte voorkennis voor diegenen die de examengerichte opleiding TMap NEXT® Test Manager (Professioneel Testmanagement) willen volgen. Als u reeds de opleiding TMap NEXT® Test Engineer (Resultaatgericht Testen met TMap NEXT®) gevolgd hebt, dan zijn de onderwerpen – zij het minder uitgebreid – al aan bod gekomen.

Omdat de opleiding ook bedoeld is als awareness-training rondom het vak testen en wat daar zoal bij komt kijken, is de opleiding ook zeer geschikt voor eenieder die op enigerlei wijze betrokken is bij testprojecten, zoals Opdrachtgevers, Software Engineers, Beheerders, Projectleiders, Teamleiders, QA Managers en andere Stakeholders bij testen. Daarnaast is de opleiding geschikt voor iedereen die meer wil weten over het testvak.

Persoonlijk advies?

Onderwerpen

  • Business Driven Test Management: invulling geven aan keuzes die aan een testtraject ten grondslag liggen: resultaat, risico, tijd en kosten.
  • Gestructureerd testproces: een volledige beschrijving van het testproces, waaronder testfasen, testactiviteiten, testproducten en testverantwoordelijkheden.
  • Complete gereedschapskist: technieken, checklists, testorganisatiestructuren, testomgevingen, testtools en procedures om invulling te geven aan het testen.
  • Adaptieve methode: geschikt in allerlei omstandigheden.

Planning & Prijs

Pageloader
Alle prijzen zijn excl. BTW.
Meer informatie over incompany of maatwerk
Cursus: Introductie Testen (Virtueel)

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over de incompany- en maatwerkmogelijkheden van deze cursus.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Wil je meer informatie ontvangen, een vrijblijvende offerte ontvangen of een brochure van deze cursus downloaden? Vul onderstaande gegevens in en je ontvangt de brochure of informatie binnen één werkdag.


Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

Ervaringen

ervaringen verzameld via Logo Springtest

Lucienne Groenendaal

Secretarieel medewerkster

"Training was prima, goede tips gekregen met af en toe een grap en grol. Locatie was prima, goed verzogd vwb koffie/thee, fruit en koekje. Mensen ook zeer vriendelijk. Lunch was perfect en zeer uitgebreid."

9

Ariana Scheepers

"De cursus was goed, en de verzorging ook!Ik heb er veel van opgestoken! De lokatie in Nieuwegein is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus dat is prettig. Tot een volgenden keer."

10

Eric Pos

Procesbeheerder bij Gemeente Amersfoort

"Ik vond de training erg leerzaam. De inhoud was van een hoog niveau en de docent was goed thuis in de materie. Ik stel het vooral op prijs dat er diep op de concepten werd ingegaan."

9
Betalen op later moment
Schrijf je eerst in en betaal later op rekening of met de Groeikaart.
8,3 gemiddeld op Springest
Meer dan 450 cursisten deelden hun ervaring.
Pageloader
De cursus is toegevoegd aan jouw favorieten.

Jouw favorieten kun je bekijken via je profiel (deze vind je in het menu bovenaan de website).

Kunnen wij je helpen?

Laat jouw telefoonnummer of e-mailadres achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.


Cursus: Introductie Testen (Virtueel)


E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerking of vraag


Meer weten

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over deze cursus.


Cursus: Introductie Testen (Virtueel)

Wij helpen je graag

Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Introductie Testen (Virtueel)Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid