Ethical Hacking Foundation(Partnercursus)

Algemeen

In deze cursus maakt u op een eenvoudige manier kennis met het werkveld van de hacker. U leert begrijpen en inschatten wat de impact van cybercrime op uw organisatie kan zijn. De cursus haakt sterk in op de actualiteit waardoor u in staat bent de diverse dreigingen (DDos aanvallen, hacking van websites, etc.) te vertalen naar risico’s in uw eigen omgeving. Deze cursus is uitermate geschikt voor personen die over weinig technische kennis bezitten en nieuw zijn in het vakgebied van het ethisch hacken.

Na afronding van deze cursus kunt u zich verder verdiepen in het ethisch hacken met de vervolgopleidingen Ethical Hacking Practitioner, Ethical Hacking Specialist en uiteindelijk als professionele ethisch hacker gecertificeerd worden na afronding van de officieel gecertificeerde Post-HBO opleiding Ethical Hacking Professional.

Ethisch hacken leer je door het te doen. In deze cursus gaat u zelf aan de slag als ethisch hacker. In twee dagen wordt theorie en praktijk gecombineerd in een unieke lesopzet. U leert op een eenvoudige wijze het kraken van draadloze netwerken, het penetreren van een systeem en het hacken van websites. De eerste dag van de cursus bestaat uit theorie gecombineerd met demonstraties en enkele praktijkoefeningen. De tweede dag bestaat grotendeels uit praktijkoefeningen en wordt afgesloten met een opdracht waarin u uw eigen certificaat moet hacken op onze Security Academy Course Environment.

Doel

 • Ethical Hacking Foundation
Persoonlijk advies?

Onderwerpen

 • In de cursus komen de volgende onderwerpen aan de orde:
 • Netwerksniffing (het opvangen van informatie)
 • Het kraken van een WEP-sleutel (draadloze verbindingen)
 • SQL Injections (SQLi)
 • Cross-Site Scripting (XSS)
 • Remote File Inclusions (RFI)
 • De volgende hacking tools worden behandeld:
 • Wireshark / Tshark
 • Aircrack-NG suite
 • Netcat
 • SQLMap
 • Metasploit
 • Nmap
 • Ncrack

Planning & Prijs

Ervaringen

ervaringen verzameld via

Lucienne Groenendaal

Secretarieel medewerkster

"Training was prima, goede tips gekregen met af en toe een grap en grol. Locatie was prima, goed verzogd vwb koffie/thee, fruit en koekje. Mensen ook zeer vriendelijk. Lunch was perfect en zeer uitgebreid."

9

Ariana Scheepers

"De cursus was goed, en de verzorging ook!Ik heb er veel van opgestoken! De lokatie in Nieuwegein is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus dat is prettig. Tot een volgenden keer."

10

Eric Pos

Procesbeheerder bij Gemeente Amersfoort

"Ik vond de training erg leerzaam. De inhoud was van een hoog niveau en de docent was goed thuis in de materie. Ik stel het vooral op prijs dat er diep op de concepten werd ingegaan."

9
Betalen op later moment
Schrijf je eerst in en betaal later op rekening of met de Groeikaart.
8,3 gemiddeld op Springest
Meer dan 450 cursisten deelden hun ervaring.
Loading...
De cursus is toegevoegd aan jouw favorieten.

Jouw favorieten kun je bekijken via je profiel (deze vind je in het menu bovenaan de website).

Kunnen wij je helpen?

Laat jouw telefoonnummer of e-mailadres achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.


Cursus: Ethical Hacking Foundation


E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerking of vraag


Meer weten

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over deze cursus.


Cursus: Ethical Hacking Foundation

Wij helpen je graag

Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Ethical Hacking FoundationOnderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Loading...
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid