DevSecOps Engineering (DSOE) inclusief Examenvoucher

DevSecOps Engineering (DSOE) inclusief Examenvoucher

Algemeen

Met de komst van Agile ontwikkeling wordt er meer en vaker code geprocudeerd dan ooit. Hiermee neemt de kans op kwetsbaarheden in software en systemen met dezelfde vaart toe. Bij het het verzetten van meer werk met minder middelen heeft DevOps haar (business) waarde inmiddels bewezen. Maar hoe zorg je ervoor dat security een integraal onderdeel wordt bij het werken in een DevOps team?

In deze training leggen we je uit hoe het toepassen van security verschilt van de meer traditionele manier, wat erbij komt kijken en hoe je security kunt toepassen met ondersteuning van data. We maken je bekend met het doel, de voordelen, concepten en terminologie van DevSecOps, en hoe de rol van DevSecOps past binnen de DevOps cultuur en organisatie.

Aan het eind van de training weet je hoe je security integreert in het DevOps proces, ook wel genoemd ‘security as code’, met als doel security maar ook compliance als een service aan te bieden.

De opzet van deze training is om met behulp van praktische stappen te leren hoe je security kunt integreren in jouw DevOps werkwijze, en daarmee de organisatie en klanten te beschermen. Dit doen we met behulp van praktische scenario’s, casestudy’s, en bruikbare take-aways, die je gelijk kunt toepassen na de training.

De DevSecOps Engineering cursus bereidt je voor op het DevSecOps Engineering examen. Het DevSecOps Engineering examen is inbegrepen bij deze training. Het examen zelf is echter geen onderdeel van de training. Je ontvangt een examenvoucher waarmee je binnen 6 maanden op een zelf te kiezen tijdstip en locatie online examen kan doen.

Doel

  Doelgroep

  Iedereen die betrokken of geïnteresseerd is in DevSecOps strategieën, DevSecOps automatisering en Continuous Delivery toolchain architectuur. bijvoorbeeld : Compliance professionals, Delivery personeel, DevOps engineers, IT managers, IT security professionals, practitioners en managers. Onderhouds en support personeel, Project- en product managers, Quality Assurance teams, Release managers, Scrum masters, Site Reliability Engineers, Software Engineers en Testers

  Voorkennis

  Onderstaande voorkennis is vereist:

  Kennis van DevOps fundamentals helpt bij een snelle begripsvorming, het is echter niet vereist als voorkennis.

  Bijzonderheden

  • Deze DevSecOps Engineering training bereidt je voor op het DevSecOps Engineering examen. Het DevSecOps Engineering examen is inbegrepen bij deze training. Het examen zelf is echter geen onderdeel van de training. Je ontvangt een examenvoucher waarmee je binnen 6 maanden op een zelf te kiezen tijdstip en locatie online examen kan doen.
  • Het cursusmateriaal van deze cursus is veelal digitaal. Om optimaal gebruik te kunnen maken van het cursusmateriaal adviseren we je om een eigen device (laptop, tablet) mee te nemen. Dit is echter alleen een advies, geen noodzaak.
  • Het examen zelf is echter geen onderdeel van de training. Je ontvangt een examenvoucher waarmee je binnen 6 maanden op een zelf te kiezen tijdstip en locatie - thuis of op je werk - online examen kan doen.
  Persoonlijk advies?

  Onderwerpen

  • Introductie
  • Cultuur en Managment
  • Strategische overwegingen
  • Algemene security overwegingen
  • Security van applicaties
  • Security bij OPS
  • Governance, Risk, Compliance (GRC) en Audit
  • Logging, Monitoring, and Response
  • Evaluaties van de cursus
  • Examen voorbereiding
  • Examen

  Planning & Prijs

  Pageloader
  Alle prijzen zijn excl. BTW.
  Meer informatie over incompany of maatwerk
  Cursus: DevSecOps Engineering (DSOE) inclusief Examenvoucher

  Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over de incompany- en maatwerkmogelijkheden van deze cursus.

  [contact-form-7 404 "Not Found"]

  Wil je meer informatie ontvangen, een vrijblijvende offerte ontvangen of een brochure van deze cursus downloaden? Vul onderstaande gegevens in en je ontvangt de brochure of informatie binnen één werkdag.


  Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

  Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

  Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

  Ervaringen

  ervaringen verzameld via Logo Springtest

  Lucienne Groenendaal

  Secretarieel medewerkster

  "Training was prima, goede tips gekregen met af en toe een grap en grol. Locatie was prima, goed verzogd vwb koffie/thee, fruit en koekje. Mensen ook zeer vriendelijk. Lunch was perfect en zeer uitgebreid."

  9

  Ariana Scheepers

  "De cursus was goed, en de verzorging ook!Ik heb er veel van opgestoken! De lokatie in Nieuwegein is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus dat is prettig. Tot een volgenden keer."

  10

  Eric Pos

  Procesbeheerder bij Gemeente Amersfoort

  "Ik vond de training erg leerzaam. De inhoud was van een hoog niveau en de docent was goed thuis in de materie. Ik stel het vooral op prijs dat er diep op de concepten werd ingegaan."

  9
  Betalen op later moment
  Schrijf je eerst in en betaal later op rekening of met de Groeikaart.
  8,3 gemiddeld op Springest
  Meer dan 450 cursisten deelden hun ervaring.
  Pageloader
  De cursus is toegevoegd aan jouw favorieten.

  Jouw favorieten kun je bekijken via je profiel (deze vind je in het menu bovenaan de website).

  Kunnen wij je helpen?

  Laat jouw telefoonnummer of e-mailadres achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.


  Cursus: DevSecOps Engineering (DSOE) inclusief Examenvoucher


  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Opmerking of vraag


  Meer weten

  Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over deze cursus.


  Cursus: DevSecOps Engineering (DSOE) inclusief Examenvoucher

  Wij helpen je graag

  Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

  DevSecOps Engineering (DSOE) inclusief Examenvoucher  Onderwerpen
  Actieve filters: Wis alle filters
  Pageloader
  PRIVACY VOORWAARDEN

  Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid