Business en Leiderschap Master Practitioner (NLP)

Business en Leiderschap Master Practitioner (NLP)(Partnercursus)

Algemeen

Vergroot het leiderschap in jezelf
Een persoonlijk transformatietraject van 12 dagen (4 blokken van 3 dagen), avondprogramma’s en intervisiebijeenkomsten.

Vraag je je weleens af:

 • Wat NLP nog meer is en wat je er nog meer mee kan bereiken?
 • Op welke wijze je een vervolg kan geven aan het proces dat je met de NLP Practitioner bent je gestart?
 • Hoe je nog meer de verbinding kan maken naar de ander?
 • Hoe je NLP kan inzetten als coach, leidinggevende of inspirator naar je collega’s?
 • Wat jij de wereld om je heen wilt vertellen en nalaten?

dan is deze training beslist iets voor jou!

Persoonlijk transformatietraject
Tijdens deze training gaan we de diepte in, een stap verder dan de Business en Leiderschap Practitioner NLP. Waar het bij de practitioner meer ging om je eigen proces, gaat het bij de Masteropleiding om hoe je als leider in de zakelijke omgeving mensen verdiept kan begeleiden in hun ontwikkelingstraject, coaching en persoonlijke impact, met een duidelijke WHY. Je wordt nog vaardiger in de toepassing van de diverse NLP-structuren en leert ook de verbinding te leggen naar de ander. De focus ligt meer op onze (onbewuste) waarden, onze identiteit en het hebben van impact op de wereld om ons heen. Zo ga je nog verfijnder ontdekken op welke wijze waarden, datgene wat jij belangrijk vindt, doorwerken in gedrag. En ook hoe je hiermee in contact met de ander, bijvoorbeeld je collega’s, nog meer van betekenis kan zijn. Daarnaast leer je een aantal fijne kneepjes over coaching aan de hand van het NLP-coachmodel. De diepere duik in het onderwerp Taal zal je daarbij helpen om je coaching skills nog beter te ontwikkelen. En kom je er achter wat jouw blauwdruk is door naar jouw meta programma’s te kijken: jouw (natuurlijke) voorkeuren over hoe je de wereld waarneemt en hoe je met bepaalde zaken omgaat. En alles steeds ook weer in het perspectief van jouw businesscontext. Want hoe mooi zou het zijn om praktische handvatten te krijgen om nog lekkerder in je vel te zitten, ook op je werk, en jouw volledige potentieel te kunnen benutten?

Modelleren en jouw boodschap aan de wereld
Tijdens de training loopt als een rode draad nog een tweetal opdrachten. Je gaat namelijk aan de slag met datgene waar NLP op is gebaseerd: modelleren! Je start aan het begin van het traject met een modelleeropdracht en legt focus op datgene waar jij nog succesvoller in wilt worden. Daarnaast wordt, aan de hand van een NLP-praktijkopdracht, veel aandacht besteed aan datgene wat jij de wereld hebt te vertellen, wat jouw missie is. Het mag nog meer gaan om de ‘beweging’ naar buiten: welke impact wil jij hebben op je omgeving zodat alles nog wat mooier kan worden?

Doel

 • Wat levert deze training je op? Onder andere:
 • Verdieping en integratie van de NLP-structuren zodat toepassing in jouw (werk) praktijk nog makkelijker zal worden.
 • Loskomen van beperkende strategieën en patronen, om daadwerkelijk de stap te kunnen zetten die voor jou het verschil zal maken.
 • Een verdieping van je coachvaardigheden voor collega’s en medewerkers door onder andere nog meer coachbewustzijn.
 • Anderen meenemen door het vertellen van verhalen en metaforen.
 • ”Presence’ en presentatieskills: hoe vertel jij je verhaal, vanuit bewustzijn van je lijf, in verbinding met je zelf en de ander én met uitstraling.
 • Spelen met taal voor een nog groter effect in je communicatie.
 • Echte verbindingen aangaan met doelen, collega’s of klanten.
 • Doelgericht en authentiek handelen, om wat neer te zetten in de wereld, in lijn met je missie.
 • Heel veel energie!

Doelgroep

Voor iedereen die zichzelf en anderen nog meer mogelijkheden wil bieden. Je hebt als basis een NLP Practitioneropleiding gedaan en wilt de mogelijkheden met NLP verbreden, verdiepen, uitbreiden en daadwerkelijk integreren. Je wilt de beweging van binnen naar buiten maken en ook je coachvaardigheden verder vormgeven. Dus managers, teamleiders, zelfstandigen en medewerkers: iedereen die op zakelijk en persoonlijk gebied wil groeien in een gelijkgestemde groep, is welkom!

Heb je de Business en Leiderschap Practitioner NLP (of een soortgelijke Practitioner NLP- opleiding bij een ander instituut) gevolgd en wil je meer? Ben je klaar voor verdieping en nog meer helderheid over waarom je doet wat je doet? Dan is deze 12-daagse Business en Leiderschap Master Practitioner NLP een mooi vervolg! Het is een intensieve Personal Journey, waarin je jezelf als leider tegenkomt, verdiept en in een krachtiger versie weet neer te zetten. Er is veel aandacht voor je plek als leider, voor coaching, voor hoe jij jezelf neerzet in de zakelijke omgeving, hoe je onweerstaanbaar veranderingen kunt begeleiden met het Meesterschap van NLP.

Bijzonderheden

De training bestaat uit 4 blokken van ieder 3 dagen, avondprogramma's en intervisiebijeenkomsten. De avondbijeenkomsten zijn op dag 2 van blok 2 en op dag 1 van blok 4. Let op : afwijkende cursustijden van 09.30 tot 17:30 uur. Avondprogramma's duren tot 21:30 uur.
Persoonlijk advies?

Onderwerpen

 • Meester worden van je gedragspatronen en de sturing daarachter
 • Inspireren en geïnspireerd worden: wat wil jij neerzetten in de wereld? Hoe draag jij bij aan anderen?
 • Doorbreken van belemmerende patronen
 • Verdiepen waarden en gedragspatronen
 • Modelleren

Planning & Prijs

Ervaringen

ervaringen verzameld via Logo Springtest

Lucienne Groenendaal

Secretarieel medewerkster

"Training was prima, goede tips gekregen met af en toe een grap en grol. Locatie was prima, goed verzogd vwb koffie/thee, fruit en koekje. Mensen ook zeer vriendelijk. Lunch was perfect en zeer uitgebreid."

9

Ariana Scheepers

"De cursus was goed, en de verzorging ook!Ik heb er veel van opgestoken! De lokatie in Nieuwegein is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus dat is prettig. Tot een volgenden keer."

10

Eric Pos

Procesbeheerder bij Gemeente Amersfoort

"Ik vond de training erg leerzaam. De inhoud was van een hoog niveau en de docent was goed thuis in de materie. Ik stel het vooral op prijs dat er diep op de concepten werd ingegaan."

9
Betalen op later moment
Schrijf je eerst in en betaal later op rekening of met de Groeikaart.
8,3 gemiddeld op Springest
Meer dan 450 cursisten deelden hun ervaring.
Pageloader
De cursus is toegevoegd aan jouw favorieten.

Jouw favorieten kun je bekijken via je profiel (deze vind je in het menu bovenaan de website).

Kunnen wij je helpen?

Laat jouw telefoonnummer of e-mailadres achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.


Cursus: Business en Leiderschap Master Practitioner (NLP)


E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerking of vraag


Meer weten

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over deze cursus.


Cursus: Business en Leiderschap Master Practitioner (NLP)

Wij helpen je graag

Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Business en Leiderschap Master Practitioner (NLP)Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid