Business Architectuurspecial

Wist je dat….

Vijfhart is verkozen tot opleider van het jaar door Computable

Algemeen

Aan de slag met complexe transformatie projecten is verre van eenvoudig. Dus, hoe te veranderen? Hoe kun je jouw organisatie transformeren tot een echte digitale leider? Hoe de complexiteit te beheren en ervoor te zorgen dat transformatieprogramma’s soepel verlopen? Tuurlijk, transformatie begint bij de business perspectief. Digitale transformatie gaat niet over IT, het gaat over een winnende zakelijke mogelijkheden en het gebruik van IT om effectiviteit en efficiëntie van jouw bedrijfsvoering te vergroten. Business architectuur biedt een grondige en effectieve basis voor digitale transformatie. Proberen om jouw organisatie te veranderen zonder een gedegen en duidelijk inzicht in de huidige en toekomstige situatie is als het starten van een verloren strijd.

Doel

  • Met deze business architectuur training, krijg je de tools aangereikt waarmee je jouw transformatie projecten te verbeteren met een business architectuur aanpak. We combineren theorie met praktische voorbeelden, rollenspellen en andere werkvormen. De training wordt verzorgd door zeer ervaren business architecten.

Doelgroep

Business Architect, Business Analyst, Information Analyst, Manager, Enterprise Architect, Consultant

Voorkennis

Onderstaande voorkennis is vereist:

Kennis en ervaring met Enterprise Architecture

Bijzonderheden

De training duurt 2 x 2 dagen en een terugkomdagdeel in de middag 13.00 - 16.00u.
Persoonlijk advies?

Onderwerpen

De cursus is gestructureerd volgens de vier hoofdthema’s van business architectuur: Connecting, Communicating, Designing en Checking. Het is een vier-daagse cursus en elke dag is gewijd aan een thema.

  • Connecting: aansluiten van strategie en operaties, business en IT en de relevante disciplines die betrokken zijn bij business transformatie. Het creëren van samenhang tussen de verschillende disciplines maakt transformatieprogramma’s meer soepel en effectief uit te voeren.
  • Communicating: Businss architectuur biedt een gemeenschappelijke basis voor begrip, waardoor verschillende disciplines, projecten en afdelingen makkelijker samenwerken.
  • Designing: Biedt een basis voor uitvoering, een totaal ontwerp, verbeelden van de nieuwe situatie, die een gemeenschappelijke ankerpunt biedt voor alle transformatie-initiatieven binnen het programma en de projecten.
  • Checking: Controleert of de gerealiseerde oplossingen in lijn zijn met de strategische intentie van de organisatie. Signalering van de verschillen. Geeft een duidelijk inzicht in de feitelijke situatie en maakt van de doelstellingen en transformatie initiatieven

Planning & Prijs

Pageloader
Alle prijzen zijn excl. BTW.
Meer informatie over incompany of maatwerk
Cursus: Business Architectuur

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over de incompany- en maatwerkmogelijkheden van deze cursus.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Wil je meer informatie ontvangen, een vrijblijvende offerte ontvangen of een brochure van deze cursus downloaden? Vul onderstaande gegevens in en je ontvangt de brochure of informatie binnen één werkdag.


Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

Ervaringen

ervaringen verzameld via Logo Springtest

Lucienne Groenendaal

Secretarieel medewerkster

"Training was prima, goede tips gekregen met af en toe een grap en grol. Locatie was prima, goed verzogd vwb koffie/thee, fruit en koekje. Mensen ook zeer vriendelijk. Lunch was perfect en zeer uitgebreid."

9

Ariana Scheepers

"De cursus was goed, en de verzorging ook!Ik heb er veel van opgestoken! De lokatie in Nieuwegein is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus dat is prettig. Tot een volgenden keer."

10

Eric Pos

Procesbeheerder bij Gemeente Amersfoort

"Ik vond de training erg leerzaam. De inhoud was van een hoog niveau en de docent was goed thuis in de materie. Ik stel het vooral op prijs dat er diep op de concepten werd ingegaan."

9
Betalen op later moment
Schrijf je eerst in en betaal later op rekening of met de Groeikaart.
8,3 gemiddeld op Springest
Meer dan 450 cursisten deelden hun ervaring.
Pageloader
De cursus is toegevoegd aan jouw favorieten.

Jouw favorieten kun je bekijken via je profiel (deze vind je in het menu bovenaan de website).

Kunnen wij je helpen?

Laat jouw telefoonnummer of e-mailadres achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.


Cursus: Business Architectuur


E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerking of vraag


Meer weten

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over deze cursus.


Cursus: Business Architectuur

Wij helpen je graag

Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Business ArchitectuurOnderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid