ASL2 Foundation – Examen (NL)

Van dinsdag- t/m vrijdagochtend is het mogelijk om examen te doen op onze locatie in Nieuwegein.
We starten om 09.30 uur. Voor beschikbaarheid neem contact op met onze afdeling salessupport.

De discipline van succesvol applicatiebeheer is steeds belangrijker geworden doordat organisaties worden uitgedaagd om hun complexe landschap van applicaties up-to-date, up-and-running en onder controle te houden. Als applicaties worden vrijgegeven op een steeds frequentere basis, is de druk om bij te blijven nooit zo groot geweest.

De Application Services Library (ASL®), ontwikkeld door de ASL BiSL Foundation, biedt houvast bij het ondersteunen van best practices voor applicatiebeheer in de breedste zin van het woord.

Er zijn vele methoden ter ondersteuning van IT-beheer. Applicatiebeheer heeft weinig aandacht gekregen in de afgelopen jaren, in tegenstelling tot de ontwikkeling van toepassingen en IT-service management. ASL overbrugt deze kloof.

De kenmerken van het officiële APMG examen zijn:

 • Meerkeuze vragen
 • 40 vragen
 • 26 punten zijn nodig om te slagen (van het totaal van 40 punten) – 65%
 • Examenduur is 60 minuten
 • Tijdens het examen mag geen gebruik worden gemaakt van literatuur
 • Doel

  • ASL-certificering is gericht op het verhogen van de kwaliteit van de application management processen, vaardigheden en relaties met de partners in hun ‘ecosysteem’.

  Doelgroep

  ASL-certificering is gericht op experts, managers, proces consultants en kwaliteitsmanagers in het applicatiebeheer domein

  Voorkennis

  ASL2 Foundation .
  Om het examen te kunnen afleggen, moet de training bij Vijfhart IT opleidingen zijn gevolgd.

  Bijzonderheden

  • Examen kan alleen geboekt worden indien voorafgaand de ASL Foundation cursus gevolgd is
  • De aanvangstijd is 09:30 uur maar we vragen u om 09:00 uur aanwezig te zijn in verband met het invullen van de formulieren en de exameninstructies
  • Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

  Onderwerpen

  Planning & Prijs

  Ervaringen

  ervaringen verzameld via Logo Springtest

  Lucienne Groenendaal

  Secretarieel medewerkster

  "Training was prima, goede tips gekregen met af en toe een grap en grol. Locatie was prima, goed verzogd vwb koffie/thee, fruit en koekje. Mensen ook zeer vriendelijk. Lunch was perfect en zeer uitgebreid."

  9

  Ariana Scheepers

  "De cursus was goed, en de verzorging ook!Ik heb er veel van opgestoken! De lokatie in Nieuwegein is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus dat is prettig. Tot een volgenden keer."

  10

  Eric Pos

  Procesbeheerder bij Gemeente Amersfoort

  "Ik vond de training erg leerzaam. De inhoud was van een hoog niveau en de docent was goed thuis in de materie. Ik stel het vooral op prijs dat er diep op de concepten werd ingegaan."

  9
  De cursus is toegevoegd aan jouw favorieten.

  Jouw favorieten kun je bekijken via je profiel (deze vind je in het menu bovenaan de website).

  Kunnen wij je helpen?

  Laat jouw telefoonnummer of e-mailadres achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.


  Cursus: ASL2 Foundation - Examen (NL)


   E-mailadres

   Telefoonnummer

   Opmerking of vraag


   Meer weten

   Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over deze cursus.


   Cursus: ASL2 Foundation - Examen (NL)

    Wij helpen je graag

    Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

    ASL2 Foundation - Examen (NL)     Lesmethoden
     JIJ BENT ONS UITGANGSPUNT

     Jouw wensen en behoeften staan voor ons centraal. Iedereen leert op zijn eigen manier. Daarom hebben we zes specifieke lesmethoden ontwikkeld.

     KLASSIKALE CURSUS

     Bij de klassikale cursussen speelt de interactie met trainer en medecursisten een belangrijke rol in het leerproces. Samen behandelen we de theorie en daarna maak je zelf opdrachten. De antwoorden bespreken we klassikaal. Zo sla je de lesstof beter op en leer je van situaties en vraagstukken in andere bedrijven. Die ervaringen kun je weer doorvertalen naar je eigen organisatie.

     VIRTUEEL

     Een virtuele training is een reguliere klassikale training die je digitaal bijwoont. Je hebt hierbij de ondersteuning van een ervaren docent, krijgt alle praktijkervaring mee, alleen zit je niet in één van onze klaslokalen. Ook kan je chatten met medecursisten tijdens de training.

     Wat heb je nodig om virtueel training te kunnen volgen?

     • Een internetverbinding (voorkeur >10mbps)
     • Een actuele internetbrowser (liefst met HTML5 ondersteuning, voorkeur voor Chrome of Firefox)
     • Optioneel: een camera en/of microfoon
     • De oplossing is geschikt voor zowel Windows, MacOS als Linux
     • Het is niet nodig om een applicatie of client te installeren op jouw PC

     Hybride
     Veel van onze trainingen organiseren wij ‘hybride’. Hierbij is een deel van de cursisten fysiek in het klaslokaal aanwezig en een ander deel van de cursisten virtueel.

     PERSOONLIJK BEGELEID

     Alleen de onderdelen leren die jij wilt leren en dat in je eigen tempo. Dit omschrijft persoonlijk begeleid leren het beste. In overleg met jouw opleidingsadviseur plan je de eerste dag persoonlijke begeleiding op één van onze locaties in. Afhankelijk van jouw training krijg je geprint cursusmateriaal of toegang tot mijn.vijfhart.nl waar je theorie leest, video’s bekijkt, oefeningen, meerkeuze- en openvragen maakt die je daarna één-op-één met de trainer behandelt. Hierdoor zorgen we ervoor dat je de lesstof aan het einde van de training echt beheerst.

     VIRTUEEL PERSOONLIJK BEGELEID

     Virtueel Persoonlijk begeleid is de virtuele variant van Persoonlijk begeleid leren.

     E-LEARNING

     Je krijgt toegang tot een persoonlijke online leeromgeving met daarin al het benodigde cursusmateriaal. Een e-learning volg je waar en wanneer jij wilt én in jouw eigen tempo. Bij een deel van ons opleidingsportfolio heb je de mogelijkheid om de training in de lesmethode E-learning te volgen.

     BLENDED

     Met de juiste mix van online en offline leren is blended de lesmethode van Vijfhart. Naast de ondersteuning van een gecertificeerde en ervaren trainer, krijg je praktijkdagen op één van onze locaties en kun je met een online leeromgeving overal 24/7 leren. Aan de hand van een op maat gemaakt opleidingsplan, volg je de leerroute die past bij jouw kennisniveau en wensen. Wat, waar en wanneer leren…. jij bepaalt!

     Meer informatie
     Onderwerpen
     Actieve filters: Wis alle filters
     Pageloader
     PRIVACY VOORWAARDEN

     Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid