Microsoft SQL Server Training, Cursus en Opleidingen

Wilt u optimaal gebruik kunnen maken van de mogelijkheden die SQL Server uw organisatie kan bieden? Vaak is het dan noodzakelijk een passende SQL Server cursus of training te volgen. Vijfhart helpt u graag bij het vergroten van uw SQL Server kennis!

Zoekt u een training die u, op het door u gewenste niveau, Tranact SQL leert begrijpen en schrijven? Wilt u alles halen uit het beheer van uw SQL Server Database? Of juist meer weten over de Business Intelligence oplossingen die SQL Server u kan bieden? Wij hebben voor elk van de genoemde vragen een passende SQL Server Cursus of Training.

Sinds 1984 biedt biedt Vijfhart Hoogwaardige IT Opleidingen aan op het gebied van Database Beheer, Software Development en Business Inteligence. Wij helpen u en uw organisatie graag bij het behalen van uw persoonlijke en bedrijfsdoelstellingen op IT gebied.

Heeft u vragen, staat de cursus van uw keuze er niet bij of wilt u meer informatie? Neem dan contact met onze afdeling verkoop op.

Uw SQL Certificering behalen?

Microsoft heeft verschillende certificeringstrajecten op gebied van SQL Server. Vijfhart biedt als Microsoft Learning Partner zowel de MSCA als de MCSE trajecten op gebied van SQL Server aan. Onderstaand treft u de links aan naar de verschillende traject pagina’s. Bekijk ook onze blogs over SQL.

Er zijn 145 resultaten gevonden binnen .
Loading...
Actieve filters:
Microsoft
Wis alle filters

Alle cursussen

Programmeren in C# (55339)

In deze vijfdaagse cursus leer je als ontwikkelaars de programmeervaardigheden die nodig zijn om applicaties te maken met behulp van de C# taal. Je leert de basis van de C# programmastructuur, taalsyn...meer

 • 5 dagen
 • 3225,-
 • Klassikaal
Meer info

Programming in C# (55339) (English)

In this five-day course, you will learn the programming skills needed to create applications using the C# language. You will learn the basics of the C# program structure, language syntax and implement...meer

 • 5 dagen
 • 3225,-
Meer info

Wij helpen je graag

Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Microsoft SQL Server Training, Cursus en Opleidingen  [honeypot verify_email]

  Onderwerpen
  Actieve filters: Wis alle filters
  Pageloader
  PRIVACY VOORWAARDEN

  Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid