Over Bastiaan

”WIN-WIN, mensen die het beste uit zichzelf en anderen halen: BE ALL YOU CAN BE!”

Na 20 jaar samen met mijn vader aan ons familiebedrijf Vijfhart IT-Opleidingen gewerkt te hebben was het in 2016 tijd om het stokje helemaal van hem over te nemen. De wereld om ons heen veranderde in de jaren erna razendsnel en ik heb ons bedrijf op mijn manier daar doorheen geloodst. Naast de vele vernieuwingen is er ook veel hetzelfde gebleven. Bijvoorbeeld het familiaire gevoel in het bedrijf. Het zit in mij om dingen anders te willen doen. Ik ben graag de “Challenger” en wil graag gechallenged worden en zorgen dat Vijfhart klopt voor onze klanten en onze medewerkers.

Sindsdien zijn ook AT Computing, Centric Education (Broker business), GoodSense en Decisco onder de Vijfhart groep gekomen. Groei is een proces en daar werken wij met alle medewerkers iedere dag aan. Waarom? Onze visie is dat wij dan in staat zijn en blijven om onze medewerkers een fijne baan en werkomgeving te bieden en daarmee onze klanten nóg beter dan dienst te kunnen zijn en blijven. Onze klanten bestaan uit duizenden grote én kleine ondernemingen cq. instellingen.

Mijn visie is dat de wereld “verdigitaliseert” en dat eigenlijk alle bedrijven IT-bedrijven worden. De “Digitale Transformatie”. Doordat steeds meer nieuwe technologie ingezet wordt en wij anders gaan werken neemt de behoefte naar praktijkgerichte IT kennis alleen maar toe. Ons antwoord hierop is de Vijfhart Groep met hieronder verschillende bedrijven zoals op het gebied van: IT opleidingen en consultancy.

Bastiaan Janssen
Omschoolspecialist | Opperklopper en CEO Vijfhart Groep
LinkedIn: bastiaanjanssen

Stel hier jouw vragen aan Bastiaan!

Vraag het Bastiaan

Heb je vragen of wil je advies? Ik help je graag verder.

Vul hiernaast het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

    Onderwerpen
    Actieve filters: Wis alle filters
    Pageloader
    PRIVACY VOORWAARDEN

    Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid