Zomer 2020: Top 10 trainingen

Wat doe jij deze zomer? Ons advies: verbreed of verdiep je kennis binnen jouw vakgebied. Voor zomer 2020 hebben wij een top 10 vastgesteld. De trainingen in deze top 10 zijn iedere zomermaand gepland: juli, augustus en september. Zo groei jij deze zomer door!

Ook bieden wij je de mogelijkheid om deze zomer efficiënter te leren werken met Microsoft Office 365 met onze gratis webinars. Schrijf je in of kijk al onze webinars hier terug.

Onze top 10

Onze top 10 zijn onze toptrainingen van 2020. Deze trainingen zijn in de komende zomermaanden (juli, augustus, september) maandelijks te volgen volgens verschillende lesmethoden. Kijk voor het overzicht van trainingsdata en beschikbare lesmethodes bij de betreffende training:

 1. Excel Instap training
 2. Excel Basis
 3. Excel Gevorderd
 4. Word Basis
 5. Word Gevorderd
 6. Microsoft Azure Fundamentals (AZ-900)
 7. Leren programmeren in Python
 8. De programmeertaal Python – voor ervaren programmeurs
 9. Microsoft 365 Fundamentals (MS-900)
 10. PRINCE2® Foundation inclusief examenvoucher

Jezelf ontwikkelen is en blijft essentieel

Door COVID-19 neemt de werkeloosheid toe. Hoewel de IT branche al jaren een tekort kent, heb je met met nieuwe, opgefriste kennis een voorsprong op jouw collega’s. En raak jij jouw baan toch kwijt? Dan vergroot je jouw kans op de arbeidsmarkt door up-to-date kennis te hebben. Een investering in jezelf loont!

Twee redenen waarom investeren in jezelf loont:

 1. Je bent onbeperkt houdbaar. Dit klinkt misschien gek, maar je houdbaarheid is beperkt als je niet (tijdig) investeert in je loopbaan. Zorg dat je aantrekkelijk genoeg bent en blijft voor de arbeidsmarkt.
 2. Proactief veranderen is de norm. Houd zelf grip op jouw toekomst en geef sturing aan jouw toekomst.

Heb jij een transitievergoeding ontvangen? Lees hier dan meer over waarom je de transitievergoeding het best aan een training besteed.

Omscholen

Werk je nu in een andere branche? Er zijn veel mogelijkheden om je om te scholen naar IT Professional. Bij Vijfhart helpen we je graag om jouw groeipad naar IT professional vorm te geven. Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs. Lees er meer over in de blog Werken in de IT; een dreamjob! >

Voor de werkgever

Heb jij voor jouw organisatie NOW aangevraagd? Dan geldt er voor jou een inspanningsverplichting om werknemers te stimuleren een ontwikkeladvies aan te vragen of scholing te volgen voor behoud van werk.

Welke training volg jij deze zomer?

Verbeter jij deze zomer jouw Excel skills? Of wil jij de kneepjes van het programmeren in Python leren? Bij Vijfhart zit jij deze zomer goed!

Heb je vragen over de Zomertop 10? Neem dan contact met ons op via 088-5427848 of via verkoop@vijfhart.nl.

Wij wensen jou een leerzame zomer toe!

Tags:
Microsoft development & beheerMicrosoft OfficeOffice 365Rijksoverheidvirtuele training
Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid