Word jij de nieuwe Angular2+ expert in jouw organisatie?

De afgelopen jaren heeft het JavaScript-framework AngularJs de webdevelopment-wereld veroverd en is het uitgegroeid tot een van de populairste frameworks om webapplicaties te schrijven. Werk je nu met AngularJs: in Angular2+ kun je projecten echter niet meer zomaar migreren en zijn er nieuwe concepten, annotaties en manieren om componenten te ontwikkelen. Dus wil jij webapps gaan maken met Angular2+, volg dan onze 3-daagse training Angular2+ Fundamentals en wordt de expert in jouw organisatie.

Tijdens deze training krijg je een inleiding in de mogelijkheden van Angular 2+, staan we stil bij de migratie en het bouwen van nieuwe applicaties en componenten vanaf het nulpunt.

Met deze cursus ben je als eerste op de hoogte van de ins en outs van dit nieuwe framework en kun je zelf webapps maken op basis van de huidige Developers Preview-versies van Angular2+.

Geïnteresseerd?
Op dinsdag 16 oktober en woensdag 21 oktober starten de volgende cursussen. Deze cursussen gaan gegarandeerd van start, dus schrijf je snel in.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid